Μενου
Your Cart

Beloved

Το κολιέ από την εταιρία Beloved, είναι διακοσμημένο με κρύσταλλα Swarovski® και έχει μενταγιόν σε σχέδιο λουλουδιού. Διαθέτει επίστρωση ροδίου, χωρίς νικέλιο. Ιδανική επιλογή για δώρο.Χαρακτηριστικά:Μενταγιόν σε σχέδιο λουλουδιού Διακοσμημένο με κρύσταλλα Swarovski® Επίστρωση ροδίου ..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:16,09€
Τα σκουλαρίκια earcuff, από την εταιρία Beloved, είναι διακοσμημένα με πέρλες και κρύσταλλα Swarovski® και έχουν κομψό, σχεδιασμό. Διαθέτουν επίστρωση ροδίου, χωρίς νικέλιο. Ιδανική επιλογή για δώρο.Χαρακτηριστικά:Κομψός σχεδιασμός earcuff Με πέρλες & κρύσταλλα Swarovski® Επίστρωση ρο..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Τα σκουλαρίκια, από την εταιρία Beloved, είναι διακοσμημένα με κρύσταλλα Swarovski® και έχουν κομψό, σχεδιασμό. Διαθέτουν επίστρωση ροδίου, χωρίς νικέλιο. Ιδανική επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις.Χαρακτηριστικά:Κομψός σχεδιασμός Με κρύσταλλα Swarovski® Επίστρωση ροδίου Χωρίς νικέ..
14,95€
Χωρίς ΦΠΑ:12,06€
Τα σκουλαρίκια  Shine Heart, από την εταιρία Beloved, είναι διακοσμημένα με κρύσταλλα Swarovski® και έχουν κομψό, σχεδιασμό καρδιάς. Διαθέτουν επίστρωση ροδίου, χωρίς νικέλιο. Ιδανική επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις.Χαρακτηριστικά:Κομψός σχεδιασμός καρδιάς Με κρύσταλλα Swarovski® ..
14,95€
Χωρίς ΦΠΑ:12,06€
Το κολιέ Moon & Star από την εταιρία Beloved, είναι διακοσμημένο με κρύσταλλα Swarovski®, αποτελείται από 3 σειρές αλυσίδας και έχει 3 μενταγιόν σε σχέδιο αστεριού - αστεριού - κυκλικό. Διαθέτει επίστρωση ροδίου, χωρίς νικέλιο. Ιδανική επιλογή για δώρο.Χαρακτηριστικά:Μενταγιόν σε σχέδιο α..
14,95€
Χωρίς ΦΠΑ:12,06€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)