Μενου
Your Cart

Calgonit

Απορρυπαντικό Finish Powerball Classic Calgonit 100 Ταμπλέτες.Οι ταμπλέτες της Calgonit προσφέρουν ισχυρή καθαριστική δράση ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Η επαναστατική δράση μουλιάσματος του Powerball, διαχέει ισχυρούς καθαριστικούς παράγοντες στο νερό, οι οποίοι αφαιρούν ακόμα και τους..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Το καινοτόμο απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων Finish All In 1 Max λεμόνι, με ειδικά εξελιγμένη σύνθεση, φροντίζει και βοηθά να προστατέψετε τα γυάλινα σκευή σας από την φθορά.Το Finish All In 1 Max λεμόνι προσφέρει ισχυρή καθαριστική δύναμη και λάμψη στα γυάλινα σκεύη σας, ενώ παράλληλα αναστέλλε..
10,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,83€
Το απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων Finish All In 1 Regular, με ειδικά εξελιγμένη σύνθεση, φροντίζει και βοηθά να προστατέψετε τα γυάλινα σκευή σας από την φθορά. Προσφέρει ισχυρή καθαριστική δύναμη και λάμψη στα γυάλινα σκεύη σας, ενώ παράλληλα αναστέλλει και βοηθά στην πρόληψη της διάβρωσης του γυα..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Το απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων Finish Classic Every Day Clean, καθαρίζει σε βάθος τα πιάτα σας αφαιρώντας ακόμη και τα πιο επίμονα λίπη. Με φυσικό άρωμα λεμονιού, αφήνει τα πιάτα καθαρά και λαμπερά, απομακρύνοντας όλες τις βρωμιές.Χαρακτηριστικά:Καθαρίζει σε βάθος τα πιάτα Αφαιρεί κ..
10,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,83€
Η αποτελεσματική σύνθεση του Finish Quantum Max, με PowerBall, αφαιρεί τα καμένα τρόφιμα από τα πιάτα και προστατεύει το πλυντήριο από τα άλατα.Χαρακτηριστικά:Προστατεύει τα γυάλινα σκεύη από την φθορά Ισχυρή καθαριστική δύναμη και λάμψη Προστασία κατά της διάβρωσης του γυαλιού Επεκ..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Η αποτελεσματική σύνθεση του Finish Quantum Max Lemon, με PowerBall, αφαιρεί τα καμένα τρόφιμα από τα πιάτα και προστατεύει το πλυντήριο από τα άλατα.Χαρακτηριστικά:Προστατεύει τα γυάλινα σκεύη από την φθορά Ισχυρή καθαριστική δύναμη και λάμψη Προστασία κατά της διάβρωσης του γυαλιού ..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Το απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων Finish Quantum Ultimate, είναι σε μορφή ταμπλέτας, βιοδιασπώμενη, 100% υδατοδιαλυτή μεμβράνη που δεν χρειάζεται ξετύλιγμα. Χάρη στη νέα της βελτιωμένη σύνθεση προσφέρει απόλυτη καθαριότητα και λάμψη. Η νέα ευκολοδιάλυτη φόρμουλα είναι αποτελεσματική ακόμα και στα e..
4,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,99€
To απορρυπαντικό σκόνης πλυντηρίου πιάτων Finish χρησιμοποιείται για την πλύση υάλινων, πλαστικών, μεταλλικών, κεραμικών και ξύλινων σκευών. Για να ξεκινήσετε τη χρήση, χύστε 40 g σκόνης FINISH στο χώρο πλυντηρίου πιάτων.Συνιστάται η χρήση με λαμπρυντικό και ειδικό αλάτι.Χαρακτηριστικά:..
7,45€
Χωρίς ΦΠΑ:6,01€
Το ειδικό αλάτι πλυντηρίου πιάτων Calgon, είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να προστατεύει τα πιάτα σας από τη φθορά και να τα διατηρεί αστραφτερά σαν καινούρια, για περισσότερο χρόνο.Συνιστάται από τους κορυφαίους κατασκευαστές επιτραπέζιων σκευών.Χαρακτηριστικά:Βελτιώνει την απόδοση του..
4,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,99€
Το υγρό αποσκληρυντικό πλυντηρίου Finish, απομακρύνει εντελώς τα υπολείμματα απορρυπαντικού και φαγητού, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την απουσία υγρασίας.Χαρακτηριστικά:Απομακρύνει τα υπολείμματα από το απορρυπαντικό Απομακρύνει τα υπολείμματα από το φαγητό Δρα ενάντια στους λεκέδες απ..
6,95€
Χωρίς ΦΠΑ:5,60€
Το καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων Finish απομακρύνει τα λίπη και τα άλατα, αφήνοντας το πλυντήριό σας πεντακάθαρο, με άρωμα φρεσκάδας.Οδηγίες Χρήσεως:Βεβαιωθείτε ότι το πλυντήριο πιάτων είναι άδειο και μη χρησιμοποιήσετε άλλα καθαριστικά ή απορρυπαντικά. Τοποθετήστε το μπουκάλι ανάποδα, έχοντ..
5,95€
Χωρίς ΦΠΑ:4,80€
Το καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων Calgon, απομακρύνει τα λίπη και τα άλατα, διατηρώντας το πλυντήριό σας πεντακάθαρο, αφήνοντας ένα άρωμα λεμονιού.Χαρακτηριστικά:Βοηθά στη συντήρηση του πλυντηρίου Απομακρύνει τα λίπη και τα άλατα Καθαρίζει σε βάθος Με άρωμα λεμονιού..
3,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,19€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)