Μενου
Your Cart

Case Logic

Η θήκη, από την εταιρία Case Logic, είναι κατάλληλη για tablet Samsung Galaxy 3 10", παρέχοντας προστασία από γρατζουνιές και βρωμιές. Διαθέτει στιβαρό σκληρό κέλυφος με κομψό υφασμάτινο κάλυμμα και 3 διαφορετικές γωνίες θέασης για άνετη εργασία.Χαρακτηριστικά:Υλικό Κατασκευής: Πολυεστέρα..
8,95€
Χωρίς ΦΠΑ:7,22€
Η θήκη από την εταιρεία Case Logic είναι σχεδιασμένη για μικρές, compact, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Διαθέτει μια επιπλέον τσέπη στο μπροστινό μέρος για την αποθήκευση αξεσουάρ, καθώς και αφαιρούμενο ιμάντα ώμου.Χαρακτηριστικά:Από ανθεκτικά υλικά Με τσέπη στο μπροστινό μέρος  Αφαι..
8,95€
Χωρίς ΦΠΑ:7,22€
Η θήκη από την εταιρεία Case Logic είναι σχεδιασμένη για τα περισσότερα συμπαγή συστήματα φωτογραφικών μηχανών, υβριδικών και zoom κάμερων. Διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους για τα καλώδια και τα διάφορα αξεσουάρ, καθώς και ιμάντα ώμου αφαιρούμενο και προσαρμόσιμο σε μήκος.Χαρακτηριστικά:Υλι..
14,95€
Χωρίς ΦΠΑ:12,06€
Το σακίδιο πλάτης, από την εταιρία Case Logic, αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ για όλη την ημέρα. Μοντέρνο και κομψό, είναι κατάλληλο για laptop 15.6 " ή μικρότερο και διαθέτει και ειδική θήκη για το tablet σας. Επίσης προσφέρει άνεση στη μεταφορά και την ασφάλεια των προσωπικών σας αντικειμένων και τω..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:16,09€
Το σακίδιο πλάτης, από την εταιρία Case Logic, αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ για όλη την ημέρα. Μοντέρνο και κομψό, είναι κατάλληλο για laptop 15.6 " ή μικρότερο και διαθέτει και ειδική θήκη για το tablet σας. Επίσης προσφέρει άνεση στη μεταφορά και την ασφάλεια των προσωπικών σας αντικειμένων και τω..
34,95€
Χωρίς ΦΠΑ:28,19€
Το ποιοτικό σακίδιο πλάτης, από την εταιρία Case Logic, αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ για τη μεταφορά του laptop. Μοντέρνο και κομψό, είναι κατάλληλο για laptop 15.6" ή μικρότερο και διαθέτει επίσης ειδική τσέπη για tablet 10.1". Έχει άφθονο αποθηκευτικό χώρο για την μεταφορά των προσωπικών σας ε..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:16,09€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)