Μενου
Your Cart

DURHAND

Ο πάγκος εργασίας, από την εταιρία DURHAND, είναι κατασκευασμένος από ατσάλινο πλαίσιο και σανίδα MDF, που εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση. Δύο πάνελ MDF μπορούν να διαχωριστούν με μανιβέλα και 4 ρυθμιζόμενα και περιστρεφόμενα μανταλάκια μπορούν να βοηθήσουν στη στερέωση αντικειμένων με ακανόνιστο σχή..
29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,15€
Ο υδραυλικός γρύλος μοτοσικλέτας, από την εταιρία DURHAND, είναι κατασκευασμένος από ατσάλι υψηλής αντοχής και διαθέτει ευρεία πλατφόρμα με αντιολισθητικό καουτσούκ (προστατεύει από ζημιές σε από μέταλλο σε μέταλλο), προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια για τη μοτοσικλέτα σας.Ο γρύλος, μπορεί να χρη..
169,95€
Χωρίς ΦΠΑ:137,06€
Το καρότσι μεταφοράς, από την εταιρία DURHAND, επιτρέπει την άνετη και ασφαλή μεταφορά φορτιών, σε ανώμαλες επιφάνειες και επίπεδες επιφάνεια, ακόμα και σε σκάλες. Διαθέτει μεγάλη πλατφόρμα φόρτωσης με ανάγλυφη υφή (αντιολισθητική) που θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε φορτία μέχρι 200 Kg. Έχει ρύθμιση..
89,95€
Χωρίς ΦΠΑ:72,54€
Οι βάσεις, από την εταιρία DURHAND, είναι κατάλληλες για τη μετακίνηση των αυτοκίνητων, με ασφάλεια και σιγουριά. Διαθέτουν μεγάλη αντιολισθητική επιφάνεια με μοτίβα κατασκευασμένη από ατσάλι, 4 ρόδες με ασφάλιση και εύχρηστη λαβή στο πλάι για εύκολη μετακίνηση. Οι βάσεις μπορούν να αντέξουν βάρος έ..
74,95€
Χωρίς ΦΠΑ:60,44€
Η ταμπακέρα - εργαλειοθήκη, από την εταιρία DURHAND, αποτελείται από 4 κουτιά σε 3 διαφορετικά μεγέθη, ιδανικά για την αποθήκευση μικρών εργαλείων, όπως καρφιά, βίδες και είδη χειροτεχνίας. Με ανθεκτική κατασκευή PP για μακροχρόνια χρήση, διαφανές καπάκι για ευκολότερη αναγνώριση των εργαλείων ή των..
22,95€
Χωρίς ΦΠΑ:18,51€
Ο εργαλειοφορέας, από την εταιρία DURHAND, είναι κατασκευασμένο από ατσάλι με προστασία από τη σκουριά για μακροχρόνια χρήση. Είναι εξοπλισμένος με 3 συρτάρια, στο πάνω μέρος και 1 μεγάλο ντουλάπι στο κάτω. Το κάθε συρτάρι είναι επενδεδυμένο με υλικό EVA και χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα κλειδώματος..
129,95€
Χωρίς ΦΠΑ:104,80€
Ο εργαλειοφορέας, από την εταιρία DURHAND, διαθέτει μεταλλικό πλαίσιο υψηλής αντοχής με μαύρο φινίρισμα για προστασία από τη σκουριά και μακροχρόνια χρήση. Είναι εξοπλισμένος με 5 συρτάρια, 4 μικρά και 1 πιο μεγάλο, 1 ντουλάπι και1 πλαϊνό βοηθητικό συρτάρι. Τα συρτάρια έχουν εσωτερική επένδυση για α..
199,95€
Χωρίς ΦΠΑ:161,25€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)