Μενου
Your Cart

DURHAND

Ο πάγκος εργασίας, από την εταιρία DURHAND, είναι κατασκευασμένος από ατσάλινο πλαίσιο και σανίδα MDF, που εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση. Δύο πάνελ MDF μπορούν να διαχωριστούν με μανιβέλα και 4 ρυθμιζόμενα και περιστρεφόμενα μανταλάκια μπορούν να βοηθήσουν στη στερέωση αντικειμένων με ακανόνιστο σχή..
29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,15€
Ο υδραυλικός γρύλος μοτοσικλέτας, από την εταιρία DURHAND, είναι κατασκευασμένος από ατσάλι υψηλής αντοχής και διαθέτει ευρεία πλατφόρμα με αντιολισθητικό καουτσούκ (προστατεύει από ζημιές σε από μέταλλο σε μέταλλο), προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια για τη μοτοσικλέτα σας.Ο γρύλος, μπορεί να χρη..
169,95€
Χωρίς ΦΠΑ:137,06€
Το σύστημα αποθήκευσης εργαλείων, θα σας βοηθήσει να έχετε πάντα οργανωμένα τα εργαλεία σας, για άμεση και εύκολη πρόσβαση. Πρακτικό, με κουτιά διαφορετικών μεγεθών, σας επιτρέπει να οργανώσετε μικρά αντικείμενα πιο εύκολα, όπως βίδες, καρφιά, παξιμάδια κ.λπ. Τα κουτιά είναι αφαιρούμενα και στοιβάζο..
39,95€
Χωρίς ΦΠΑ:32,22€
Το σύστημα αποθήκευσης εργαλείων από την εταιρεία DURHAND, θα σας βοηθήσει να έχετε πάντα οργανωμένα τα εργαλεία σας, για άμεση και εύκολη πρόσβαση. Πρακτικό, με διάφανα συρτάρια, ώστε να μπορείτε εύκολα να δείτε τι υπάρχει μέσα τους, σας επιτρέπει να οργανώσετε μικρά αντικείμενα πιο εύκολα, όπως βί..
49,95€
Χωρίς ΦΠΑ:40,28€
Η εργαλειοθήκη από την εταιρεία DURHAND είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό αλλά εξαιρετικά ελαφρύ ats;ali και είναι ιδανική για το συνεργείο, το γκαράζ, το εργαστήριο κ.α.Έχει πτυσσόμενο σχεδιασμό και διαθέτει 4 πλαϊνά διαμερίσματα και 1 ευρύχωρο κεντρικό διαμέρισμα. Επιπλέον είναι εξοπλισμένη μ..
46,95€
Χωρίς ΦΠΑ:37,86€
Η εργαλειοθήκη από την εταιρεία DURHAND είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό αλλά εξαιρετικά ελαφρύ ats;ali και είναι ιδανική για το συνεργείο, το γκαράζ, το εργαστήριο κ.α.Έχει πτυσσόμενο σχεδιασμό και διαθέτει 4 πλαϊνά διαμερίσματα και 1 ευρύχωρο κεντρικό διαμέρισμα. Επιπλέον είναι εξοπλισμένη μ..
39,95€
Χωρίς ΦΠΑ:32,22€
Τα αναδιπλούμενα καβαλέτα της εταιρείας DURHAND είναι μια στιβαρή κατασκευή από μέταλλο με αντοχή βάρους έως 100 κιλά. Έχουν αντιολισθητικά πόδια και επιφάνεια που σας προσφέρουν την μέγιστη σταθερότητα και ασφάλεια. Τα καβαλέτα είναι αναδιπλούμενα για να πιάνουν ελάχιστο χώρο όταν δεν τα χρησιμοποι..
79,95€
Χωρίς ΦΠΑ:64,48€
Οι βάσεις, από την εταιρία DURHAND, είναι κατάλληλες για τη μετακίνηση των αυτοκίνητων, με ασφάλεια και σιγουριά. Διαθέτουν μεγάλη αντιολισθητική επιφάνεια με μοτίβα κατασκευασμένη από ατσάλι, 4 ρόδες με ασφάλιση και εύχρηστη λαβή στο πλάι για εύκολη μετακίνηση. Οι βάσεις μπορούν να αντέξουν βάρος έ..
74,95€
Χωρίς ΦΠΑ:60,44€
Η ταμπακέρα - εργαλειοθήκη, από την εταιρία DURHAND, αποτελείται από 4 κουτιά σε 3 διαφορετικά μεγέθη, ιδανικά για την αποθήκευση μικρών εργαλείων, όπως καρφιά, βίδες και είδη χειροτεχνίας. Με ανθεκτική κατασκευή PP για μακροχρόνια χρήση, διαφανές καπάκι για ευκολότερη αναγνώριση των εργαλείων ή των..
22,95€
Χωρίς ΦΠΑ:18,51€
Ο εργαλειοφορέας, από την εταιρία DURHAND, είναι κατασκευασμένο από ατσάλι με προστασία από τη σκουριά για μακροχρόνια χρήση. Είναι εξοπλισμένος με 3 συρτάρια, στο πάνω μέρος και 1 μεγάλο ντουλάπι στο κάτω. Το κάθε συρτάρι είναι επενδεδυμένο με υλικό EVA και χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα κλειδώματος..
129,95€
Χωρίς ΦΠΑ:104,80€
Ο εργαλειοφορέας, από την εταιρία DURHAND, διαθέτει μεταλλικό πλαίσιο υψηλής αντοχής με μαύρο φινίρισμα για προστασία από τη σκουριά και μακροχρόνια χρήση. Είναι εξοπλισμένος με 5 συρτάρια, 4 μικρά και 1 πιο μεγάλο, 1 ντουλάπι και1 πλαϊνό βοηθητικό συρτάρι. Τα συρτάρια έχουν εσωτερική επένδυση για α..
199,95€
Χωρίς ΦΠΑ:161,25€
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)