Μενου
Your Cart

DURHAND

Ο πάγκος εργασίας, από την εταιρία DURHAND, είναι κατασκευασμένος από ατσάλινο πλαίσιο και σανίδα MDF, που εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση. Δύο πάνελ MDF μπορούν να διαχωριστούν με μανιβέλα και 4 ρυθμιζόμενα και περιστρεφόμενα μανταλάκια μπορούν να βοηθήσουν στη στερέωση αντικειμένων με ακανόνιστο σχή..
29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,15€
Ο υδραυλικός γρύλος μοτοσικλέτας, από την εταιρία DURHAND, είναι κατασκευασμένος από ατσάλι υψηλής αντοχής και διαθέτει ευρεία πλατφόρμα με αντιολισθητικό καουτσούκ (προστατεύει από ζημιές σε από μέταλλο σε μέταλλο), προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια για τη μοτοσικλέτα σας.Ο γρύλος, μπορεί να χρη..
169,95€
Χωρίς ΦΠΑ:137,06€
Το σύστημα αποθήκευσης εργαλείων από την εταιρεία DURHAND, θα σας βοηθήσει να έχετε πάντα οργανωμένα τα εργαλεία σας, για άμεση και εύκολη πρόσβαση. Πρακτικό, με διάφανα συρτάρια, ώστε να μπορείτε εύκολα να δείτε τι υπάρχει μέσα τους, σας επιτρέπει να οργανώσετε μικρά αντικείμενα πιο εύκολα, όπως βί..
49,95€
Χωρίς ΦΠΑ:40,28€
Ο κύλινδρος γκαζόν, από την εταιρία DURHAND, είναι ιδανικός για ισοπέδωση της επιφάνειας του εδάφους και εξομάλυνση οποιωνδήποτε θρόμβων ή μικρών κατολισθήσεων. Είναι επίσης ιδανικός μετά τη σπορά, να ωθήσει τους σπόρους περαιτέρω στη γη. Είναι κατασκευασμένος με ατσάλινο σκελετό βαμμένο με αντιδιαβ..
79,95€
Χωρίς ΦΠΑ:64,48€
Η εργαλειοθήκη από την εταιρεία DURHAND είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό αλλά εξαιρετικά ελαφρύ ats;ali και είναι ιδανική για το συνεργείο, το γκαράζ, το εργαστήριο κ.α.Έχει πτυσσόμενο σχεδιασμό και διαθέτει 4 πλαϊνά διαμερίσματα και 1 ευρύχωρο κεντρικό διαμέρισμα. Επιπλέον είναι εξοπλισμένη μ..
46,95€
Χωρίς ΦΠΑ:37,86€
Η εργαλειοθήκη από την εταιρεία DURHAND είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό αλλά εξαιρετικά ελαφρύ ats;ali και είναι ιδανική για το συνεργείο, το γκαράζ, το εργαστήριο κ.α.Έχει πτυσσόμενο σχεδιασμό και διαθέτει 4 πλαϊνά διαμερίσματα και 1 ευρύχωρο κεντρικό διαμέρισμα. Επιπλέον είναι εξοπλισμένη μ..
39,95€
Χωρίς ΦΠΑ:32,22€
Η μπάρα από την εταιρεία DURHAND είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό ατσάλι και μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει την κατάληψη του ιδιωτικού χώρου στάθμευσης από άλλο όχημα. Διαθέτει ανακλαστικές λωρίδες για να είναι ορατή τις βραδυνές ώρες και κλειδαριά για απόλυτη ασφάλεια. Έχει αναδιπλούμενο σχεδ..
34,95€
Χωρίς ΦΠΑ:28,19€
Η μπάρα από την εταιρεία DURHAND είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό ατσάλι και μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει την κατάληψη του ιδιωτικού χώρου στάθμευσης από άλλο όχημα. Διαθέτει ανακλαστική λωρίδα για να είναι ορατή τις βραδυνές ώρες και κλειδαριά για απόλυτη ασφάλεια. Έχει αναδιπλούμενο σχεδια..
59,95€
Χωρίς ΦΠΑ:48,35€
Τα αναδιπλούμενα καβαλέτα της DURHAND είναι μια στιβαρή κατασκευή από χάλυβα με αντοχή βάρους έως 250 κιλά. Έχει αντιολισθητικά πόδια και σφιγκτήρες που δημιουργούν πρόσθετη λαβή για να κρατάτε το τεμάχιο εργασίας σας στη θέση του. Τα καβαλέτα είναι αναδιπλούμενα για να πιάνουν ελάχιστο χώρο όταν δε..
89,95€
Χωρίς ΦΠΑ:72,54€
Ο εργαλειοφορέας, από την εταιρία DURHAND, διαθέτει μεταλλικό πλαίσιο υψηλής αντοχής με μαύρο φινίρισμα για προστασία από τη σκουριά και μακροχρόνια χρήση. Είναι εξοπλισμένος με 5 συρτάρια, 4 μικρά και 1 πιο μεγάλο, 1 ντουλάπι και1 πλαϊνό βοηθητικό συρτάρι. Τα συρτάρια έχουν εσωτερική επένδυση για α..
199,95€
Χωρίς ΦΠΑ:161,25€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)