Μενου
Your Cart

HMS

Το stepper, από την εταιρία HMS, σας επιτρέπει να κάνετε λοξή άσκηση προς τα αριστερά και προς τα δεξιά. Η δράση Twist σας βοηθά να τονίσετε τους μηρούς και τους γλουτούς, επιτυγχάνοντας παράλληλα καρδιαγγειακή προπόνηση. Μπορείτε να γυμνάσετε βαθιά του μυς σε δυσπρόσιτα μέρη χωρίς να ασκήσετε πίεση..
69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:56,41€
Η μπάρα εκγύμνασης, από την εταιρία HMS, είναι κατασκευασμένη από ατσάλι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκγύμναση τόσο των άνω όσο και των κάτω μυών. Χάρη στο μέγεθός της, είναι εύκολο στη μεταφορά, καθώς μπορεί να αποσυναρμολογηθεί, οπότε μπορεί να χωρέσει ακόμη και σε μια τσάντα.Η μπάρα ..
49,95€
Χωρίς ΦΠΑ:40,28€
Το ποδήλατο γυμναστικής, από την εταιρία HMS, είναι ιδανικό για να εκτελέσετε τις προπονήσεις σας στην άνεση του σπιτιού σας και να επιτύχετε τους φυσικούς στόχους σας. Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας για μεγάλη σταθερότητα και ανθεκτικότητα που υποστηρίζει βάρος έως 100 Kg.Το ποδήλατο..
249,95€
Χωρίς ΦΠΑ:201,57€
Η μαγνησία, από την εταιρία HMS, αποτρέπει την εφίδρωση των χεριών και αυξάνει την τριβή, η οποία θα επιτρέψει μια πιο σφικτή και πιο ασφαλή λαβή. Χρησιμοποιείται στο γυμναστήριο, όπου τα ιδρωμένα χέρια σχετίζονται με τον κίνδυνο τραυματισμού ή τραυματισμού. Χάρη στη μαγνησία, όταν γυμνάζεστε με αλτ..
5,95€
Χωρίς ΦΠΑ:4,80€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)