Μενου
Your Cart

Home Deco Factory

Το αρωματικό κερί, από την εταιρία Home Deco Factory, είναι κατασκευασμένο από παραφινέλαιο, και είναι τοποθετημένο μέσα σε βαζάκι από ανθεκτικό γυαλί, με κομψό διακοσμητικό τύπωμα και γυάλινο καπάκι. Είναι κατάλληλο για την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας και έχει διάρκεια ζωής 25 ώρες.Χαρ..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Το τραπεζάκι, από την εταιρία Home Deco Factory, διαθέτει μεταλλικό σχεδιασμό και επιφάνεια από MDF ξύλο. Στην επιφάνεια υπάρχει εσοχή για τη στήριξη του smartphone ή του tablet σας.Χαρακτηριστικά:Μεταλλικός σχεδιασμός Επιφάνεια από MDF ξύλο Εσοχή για στήριξη smartphone ή tablet Δια..
49,95€
Χωρίς ΦΠΑ:40,28€
Ο διανεμητής κρασιού, από την εταιρία Home Deco Factory, είναι κατασκευασμένο από ξύλο και έχει χωρητικότητα 5 Lt. Είναι συμβατό με τα περισσότερα φλασκιά κρασιού αλουμινίου και τοποθετείται πάνω στη ξύλινη βάση που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.Χαρακτηριστικά:Υλικό Κατασκευής: Ξύλο Χωρ..
39,95€
Χωρίς ΦΠΑ:32,22€
Η ραφιέρα, από την εταιρία Home Deco Factory διαθέτει σύγχρονο σχεδιασμό και αποτελεί την ιδανική επιλογή για την διακόσμηση και την οργάνωση του χώρου σας. Έχει μεταλλική, ανθεκτική κατασκευή και διαθέτει 2 ξύλινα ράφια για την τοποθέτηση διάφορων διακοσμητικών αντικειμένων. Ιδανική για τη διακόσμη..
14,95€
Χωρίς ΦΠΑ:12,06€
Η ραφιέρα, από την εταιρία Home Deco Factory, διαθέτει βιομηχανικό σχεδιασμό με μεταλλικό σκελετό. Εξοπλισμένη με 3 ράφια για την τοποθέτηση διάφορων διακοσμητικών αντικειμένων. Ιδανική για τη διακόσμηση του σαλονιού αλλά και άλλων δωματίων.Χαρακτηριστικά:Βιομηχανικός σχεδιασμός Μεταλλι..
29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,15€
Η ραφιέρα, από την εταιρία Home Deco Factory, διαθέτει βιομηχανικό σχεδιασμό με μεταλλικό σκελετό. Εξοπλισμένη με 4 ράφια για την τοποθέτηση διάφορων διακοσμητικών αντικειμένων. Ιδανική για τη διακόσμηση του σαλονιού αλλά και άλλων δωματίων.Χαρακτηριστικά:Βιομηχανικός σχεδιασμός Μεταλλι..
34,95€
Χωρίς ΦΠΑ:28,19€
Η ραφιέρα, από την εταιρία Home Deco Factory, διαθέτει βιομηχανικό σχεδιασμό με μεταλλικό σκελετό. Εξοπλισμένη με 2 ξύλινα ράφια για την τοποθέτηση διάφορων διακοσμητικών αντικειμένων. Ιδανική για τη διακόσμηση του σαλονιού αλλά και άλλων δωματίων.Σημείωση: Δεν περιλαμβάνονται οι βίδες στερέωσης..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Η ραφιέρα, από την εταιρία Home Deco Factory, διαθέτει σύγχρονο σχεδιασμό και αποτελεί την ιδανική επιλογή για την διακόσμηση και την οργάνωση του χώρου σας. Έχει μεταλλική κατασκευή και διαθέτει 5 ράφια για την τοποθέτηση διάφορων διακοσμητικών αντικειμένων. Ιδανική για τη διακόσμηση του σαλονιού α..
59,95€
Χωρίς ΦΠΑ:48,35€
Το επιτοίχιο ράφι, από την εταιρία Home Deco Factory, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό μέταλλο και ξύλο για μακροχρόνια χρήση. Διαθέτει οπές για τη στήριξη του στο τοίχο και χάρη στον απλό σχεδιασμό του ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο.Χαρακτηριστικά:Από ανθεκτικό μέταλλο & ξύλο Με οπές στήρ..
7,95€
Χωρίς ΦΠΑ:6,41€
Το επιτραπέζιο διακοσμητικό, από την εταιρία Home Deco Factory, διαθέτει σχήμα προσώπου από μέταλλο και ξύλινη βάση.Χαρακτηριστικά:Σχήμα προσώπου από μέταλλο Ξύλινη βάση Διαστάσεις: 8 x 5 x 21 cm..
3,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,19€
Η μπάρα, από την εταιρία Home Deco Factory, διαθέτει σιδερένια κατασκευή και έχει ρυθμιζόμενο μήκος. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τη διακόσμηση του τραπεζιού σε διάφορες εκδηλώσεις.Χαρακτηριστικά:Υλικό Κατασκευής: Σίδερο Ρυθμιζόμενο μήκος Διαστάσεις: 250 x 4 x 90 cm..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:16,09€
Το γραφείο, από την εταιρία Home Deco Factory, διαθέτει μεταλλικό σκελετό από ανοξείδωτο ατσάλι και ξύλινη επιφάνεια με επικάλυψη μελαμίνης.Χαρακτηριστικά:Βιομηχανικός σχεδιασμός Μεταλλικός σκελετό από ανοξείδωτο ατσάλι Ξύλινη επιφάνεια με επικάλυψη μελαμίνης 2 διαμερίσματα για αποθ..
69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:56,41€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 32 (3 Σελ.)