Μενου
Your Cart

Home Deco Factory

Το αρωματικό κερί, από την εταιρία Home Deco Factory, είναι κατασκευασμένο από παραφινέλαιο, και είναι τοποθετημένο μέσα σε βαζάκι από ανθεκτικό γυαλί, με κομψό διακοσμητικό τύπωμα και γυάλινο καπάκι. Είναι κατάλληλο για την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας και έχει διάρκεια ζωής 25 ώρες.Χαρ..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Το βοηθητικό τραπέζι, από την εταιρεία Home Deco Factory, έχει μοντέρνο σχεδιασμό και είναι κατάλληλο για τη διακόσμηση του σαλονιού, του υπνοδωματίου ή του μπαλκονιού σας. Το τραπέζι είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και διαθέτει επιφάνεια από ανθεκτικό ξύλο MDF. Η ξύλινη επιφάνεια είναι αφαιρούμενη..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:16,09€
Το βοηθητικό τραπέζι, από την εταιρεία Home Deco Factory, έχει μοντέρνο σχεδιασμό και είναι κατάλληλο για τη διακόσμηση του σαλονιού, του υπνοδωματίου ή του μπαλκονιού σας. Το τραπέζι είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και διαθέτει επιφάνεια από ανθεκτικό ξύλο MDF. Η ξύλινη επιφάνεια είναι αφαιρούμενη..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:16,09€
Το τραπέζι, από την εταιρία Home Deco Factory, διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό με μεταλλική κατασκευή από ατσάλι.Χαρακτηριστικά:Μοντέρνος σχεδιασμός Μεταλλική κατασκευή από ατσάλι Διαστάσεις: 40 x 48.5 cmΤο προϊόν εισάγεται και διατίθεται από την SPM Network...
39,95€
Χωρίς ΦΠΑ:32,22€
Το τραπεζάκι, από την εταιρία Home Deco Factory, διαθέτει μεταλλικό σχεδιασμό και επιφάνεια από MDF ξύλο. Στην επιφάνεια υπάρχει εσοχή για τη στήριξη του smartphone ή του tablet σας.Χαρακτηριστικά:Μεταλλικός σχεδιασμός Επιφάνεια από MDF ξύλο Εσοχή για στήριξη smartphone ή tablet Δια..
49,95€
Χωρίς ΦΠΑ:40,28€
Ο διανεμητής κρασιού, από την εταιρία Home Deco Factory, είναι κατασκευασμένο από ξύλο και έχει χωρητικότητα 5 Lt. Είναι συμβατό με τα περισσότερα φλασκιά κρασιού αλουμινίου και τοποθετείται πάνω στη ξύλινη βάση που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.Χαρακτηριστικά:Υλικό Κατασκευής: Ξύλο Χωρ..
39,95€
Χωρίς ΦΠΑ:32,22€
Η ραφιέρα, από την εταιρία Home Deco Factory διαθέτει σύγχρονο σχεδιασμό και αποτελεί την ιδανική επιλογή για την διακόσμηση και την οργάνωση του χώρου σας. Έχει μεταλλική, ανθεκτική κατασκευή και διαθέτει 2 ξύλινα ράφια για την τοποθέτηση διάφορων διακοσμητικών αντικειμένων. Ιδανική για τη διακόσμη..
14,95€
Χωρίς ΦΠΑ:12,06€
Η ραφιέρα, από την εταιρία Home Deco Factory, διαθέτει βιομηχανικό σχεδιασμό με μεταλλικό σκελετό. Εξοπλισμένη με 3 ράφια για την τοποθέτηση διάφορων διακοσμητικών αντικειμένων. Ιδανική για τη διακόσμηση του σαλονιού αλλά και άλλων δωματίων.Χαρακτηριστικά:Βιομηχανικός σχεδιασμός Μεταλλι..
29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,15€
Η ραφιέρα, από την εταιρία Home Deco Factory, διαθέτει βιομηχανικό σχεδιασμό με μεταλλικό σκελετό. Εξοπλισμένη με 4 ράφια για την τοποθέτηση διάφορων διακοσμητικών αντικειμένων. Ιδανική για τη διακόσμηση του σαλονιού αλλά και άλλων δωματίων.Χαρακτηριστικά:Βιομηχανικός σχεδιασμός Μεταλλι..
34,95€
Χωρίς ΦΠΑ:28,19€
Το επιτραπέζιο διακοσμητικό, από την εταιρία Home Deco Factory, διαθέτει σχήμα προσώπου από μέταλλο και ξύλινη βάση.Χαρακτηριστικά:Σχήμα προσώπου από μέταλλο Ξύλινη βάση Διαστάσεις: 8 x 5 x 21 cmΤο προϊόν εισάγεται και διατίθεται από την SPM Network...
3,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,19€
Η κοσμηματοθήκη - μπιζουτιέρα, από την εταιρία Home Deco Factory, διαθέτει μεταλλική κατασκευή, και σας δίνει αρκετό αποθηκευτικό χώρο για τα κοσμήματά σας.Χαρακτηριστικά:Μεταλλική κατασκευή Σε σχήμα σπιτιού Διαστάσεις: 20 x 10.7 x 33.3 cmΤο προϊόν εισάγεται και διατίθεται από τ..
14,95€
Χωρίς ΦΠΑ:12,06€
Η συρταριέρα, από εταιρία Home Deco Factory, διαθέτει μεταλλικό σκελετό και 3 ευρύχωρα υφασμάτινα συρτάρια. Η επιφάνειά της είναι από ξύλο MDF.Χαρακτηριστικά:Μεταλλικός σκελετός Επιφάνεια από MDF 3 ευρύχωρα υφασμάτινα συρτάρια Διαστάσεις: 45 x 30 x 72 cmΤο προϊόν εισάγεται και δ..
44,95€
Χωρίς ΦΠΑ:36,25€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 58 (5 Σελ.)