Μενου
Your Cart

Joal

Η ηλεκτρική βούρτσα ατμού - ατμοσίδερο, από την εταιρία Joal, διαθέτει παραδοσιακή σιδερένια πλάκα, για άνετους ελιγμούς πάνω στα υφάσματα. Έχει χωρητικότητα δοχείου νερού 120 ml και γρήγορη προθέρμανση σε 50 δευτερόλεπτα χάρη στην δυνατή ισχύ των 1000 W. Με έλεγχο θερμοκρασίας και μήκος καλωδίου 1...
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:16,09€
Το μαξιλάρι μασάζ Shiatsu, από την εταιρία Joal, αποτελείται από 4 περιστρεφόμενες κεφαλές μασάζ που συνδυάζονται με τη λειτουργία θέρμανσης για να δώσουν ένα πιο έντονο αποτέλεσμα μασάζ. 3D μασάζ που μιμείται τα χέρια ενός επαγγελματία θεραπευτή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα σημεία του σώματ..
39,95€
Χωρίς ΦΠΑ:32,22€
Η συσκευή ηλεκτροδιέγερσης, από την εταιρία Joal, βοηθά στη χαλάρωση των μυών πριν και μετά την άσκηση ή μετά από μια μακρά περίοδο ορθοστασίας. Ανακουφίζει γρήγορα την ένταση και τον πόνο με τα διεισδυτικά ερεθίσματα ηλεκτροδιέγερσης και βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος. Επιπλέον διεγείρει και χαλ..
99,95€
Χωρίς ΦΠΑ:80,60€
Το μασάζ Shiatsu είναι ιαπωνική θεραπευτική τεχνική μασάζ, που μέσω της πίεσης, συμβάλλει στην αύξηση της φυσικής άμυνας διευκολύνοντας έτσι την ανάπτυξη της αυτο-θεραπευτικής ικανότητας που έχουμε στο σώμα μας. Το μασάζ Shiatsu συνδυάζει τη γνώση της δυτικής φυσιολογίας και της ανατομίας, αλλά χρησ..
89,95€
Χωρίς ΦΠΑ:72,54€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)