Μενου
Your Cart

Kleankin

Το ντουλάπι, από την εταιρία Kleankin, είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας MDF ξύλο, ανθεκτικό και με εύκολο καθαρισμό. Διαθέτει διπλή πόρτα με καθρέπτη και στο εσωτερικό του έχει ράφι με ρυθμιζόμενο ύψος.Χαρακτηριστικά:Κατασκευασμένο από MDF ξύλο Ανθεκτικό με εύκολο καθαρισμό Ε..
64,95€
Χωρίς ΦΠΑ:52,38€
Το ντουλάπι, από την εταιρία Kleankin, είναι κατασκευασμένο με μοριοσανίδα τύπου P2, ανθεκτικό και με εύκολο καθαρισμό. Οι πόρτες διαθέτουν καθρέπτες με άνοιγμα πίεσης και εσωτερικά υπάρχουν 3 εσωτερικά ράφια - τα 2 ρυθμιζόμενα σε ύψος, μπορείτε να τακτοποιήσετε όλα τα αξεσουάρ σας και να τα έχετε π..
77,95€
Χωρίς ΦΠΑ:62,86€
Το ντουλάπι από την εταιρεία Kleankin είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας MDF ξύλο καλυμμένο με βερνίκι, ανθεκτικό στην υγρασία και με εύκολο καθαρισμό. Διαθέτει 2 ευρύχωρα συρτάρια και ένα ντουλάπι με ρυθμιζόμενο ράφι, στα οποία μπορείτε να οργανώσετε και να αποθηκεύσετε διάφορα αντικείμενα. ..
99,95€
Χωρίς ΦΠΑ:80,60€
Το ντουλάπι μπάνιου από την εταιρεία Kleankin έχει συμπαγή σχεδιασμό και είναι κατασκευασμένο από MDF ξύλο, ανθεκτικό στην υγρασία και με εύκολο καθαρισμό. Διαθέτει 2 πόρτες με μεταλλικές λαβές και μεγάλο εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, ιδανικό για την αποθήκευση πετσετών, προϊόντων καθαρισμού και διάφο..
149,95€
Χωρίς ΦΠΑ:120,93€
Η εταζέρα μπάνιου, από την εταιρία Kleankin, ταιριάζει από τη λεκάνη της τουαλέτας και σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τα καθημερινά σας αντικείμενα σε ένα μικρό χώρο. Κατασκευασμένη από ξύλο MDF βαθμού E1, είναι συμπαγής και ανθεκτική με την πάροδο του χρόνου. Η δομή σε σχήμα Χ και στις δύο πλευρές βε..
79,95€
Χωρίς ΦΠΑ:64,48€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)