Μενου
Your Cart

Κοσμηματοθήκες

Κοσμηματοθήκες
Η θήκη, από την εταιρία Songmics, διαθέτει 12 διαμερίσματα που θα σας επιτρέψουν να προστατέψετε με ασφάλεια τα πολυτελή ρολόγια σας από φθορές, γρατζουνιές και λεκέδες, γεγονός που βοηθά στην εξοικονόμηση σε επισκευές. Κατασκευασμένη από MDF, με υψηλής ποιότητας επιφάνεια PU και απαλή γκρι βελούδιν..
13,95€
Χωρίς ΦΠΑ:11,25€
Η κοσμηματοθήκη - μπιζουτιέρα, διαθέτει 20 διαφορετικά διαμερίσματα και ειδικές θήκες που θα σας επιτρέψουν να οργανώσετε τα κοσμήματά σας, γρήγορα και εύκολα. Περιλαμβάνει επίσης, 2 συρτάρια και 1 κρυφό ράφι κάτω από το καπάκι. Τα διαμερίσματα έχουν διαφορετικά μεγέθη, για να αποθηκεύουν ρολόγια, β..
24,95€
Χωρίς ΦΠΑ:20,12€
Η κοσμηματοθήκη - μπιζουτιέρα, διαθέτει 20 διαφορετικά διαμερίσματα και ειδικές θήκες που θα σας επιτρέψουν να οργανώσετε τα κοσμήματά σας, γρήγορα και εύκολα. Περιλαμβάνει επίσης, 2 συρτάρια και 1 κρυφό ράφι κάτω από το καπάκι. Τα διαμερίσματα έχουν διαφορετικά μεγέθη, για να αποθηκεύουν ρολόγια, β..
24,95€
Χωρίς ΦΠΑ:20,12€
Η κοσμηματοθήκη - μπιζουτιέρα από την εταιρεία Songmics, αποτελείται από δύο επίπεδα και διαθέτει πολλά διαφορετικά διαμερίσματα και ειδικές θήκες που θα σας επιτρέψουν να οργανώσετε τα κοσμήματά σας, γρήγορα και εύκολα. Τα διαμερίσματα έχουν διαφορετικά μεγέθη, για να αποθηκεύουν ρολόγια, βραχιόλια..
27,95€
Χωρίς ΦΠΑ:22,54€
Η κοσμηματοθήκη - μπιζουτιέρα, από την εταιρία Songmics, διαθέτει 24 διαμερίσματα που θα σας επιτρέψουν να οργανώσετε τα κοσμήματά σας, γρήγορα και εύκολα. Κατασκευασμένη από MDF, με υψηλής ποιότητας επιφάνεια PU και απαλή μαύρη βελούδινη επένδυση, προστατεύει αποτελεσματικά τα κοσμήματά σας από τη ..
17,95€
Χωρίς ΦΠΑ:14,48€
Η κοσμηματοθήκη - μπιζουτιέρα, από την εταιρία InnovaGoods, είναι κατασκευασμένη από μπαμπού με ύφασμα πολυεστέρα. Διαθέτει καπάκι με εσωτερικό καθρέπτη και τρία διαμερίσματα για την φύλαξη των κοσμημάτων σας.Χαρακτηριστικά:Από μπαμπού με ύφασμα πολυεστέρα Εξαιρετική ποιότητα, αντοχή κα..
14,95€
Χωρίς ΦΠΑ:12,06€
Η κοσμηματοθήκη - μπιζουτιέρα, αποτελείται από δύο επίπεδα. Το πρώτο είναι ένα συρτάρι με εννιά μικρά διαμερίσματα, που σας επιτρέπουν να τοποθετήσετε μικρά σκουλαρίκια. Στο δεύτερο επίπεδο υπάρχει μια μεγάλη σειρά διαμερισμάτων για εννιά δαχτυλίδια και δύο μεγάλα διαμερίσματα στις πλευρές για αλυσί..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:16,09€
Η κοσμηματοθήκη - μπιζουτιέρα, διαθέτει 3 διαφορετικά διαμερίσματα και ειδικές θήκες που θα σας επιτρέψουν να οργανώσετε τα κοσμήματά σας, γρήγορα και εύκολα. Περιλαμβάνει επίσης  1 κρυφό διαμέρισμα κάτω από το καπάκι. Τα διαμερίσματα έχουν διαφορετικά μεγέθη, για να αποθηκεύουν ρολόγια, βραχιόλια, ..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Η κοσμηματοθήκη, από την εταιρία Hoppline, είναι κατασκευασμένη από MDF ξύλο και σας προσφέρει άφθονο αποθηκευτικό χώρο για τα κοσμήματά σας. Είναι εξοπλισμένη με καθρέπτη στην πόρτα, απαλό βελούδινο εσωτερικό κάλυμμα και γάντζους, κρεμάστρες και ράφια στο εσωτερικό της. Μετά το άνοιγμα της πόρτας, ..
159,95€
Χωρίς ΦΠΑ:128,99€
Η κοσμηματοθήκη, από την εταιρία Home Deco Factory, είναι κατασκευασμένη από MDF ξύλο και σας προσφέρει άφθονο αποθηκευτικό χώρο για τα κοσμήματά σας. Είναι εξοπλισμένη με καθρέπτη στην πόρτα, απαλό βελούδινο εσωτερικό κάλυμμα και γάντζους, κρεμάστρες και ράφι στο εσωτερικό της. Στο εσωτερικό τη..
29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,15€
Η κοσμηματοθήκη, είναι κατασκευασμένη από MDF ξύλο με εσωτερική βελούδινη επένδυση και σας προσφέρει άφθονο αποθηκευτικό χώρο για τα κοσμήματά σας. Διαθέτει εξωτερικό ολόσωμο καθρέπτη, ρυθμιζόμενο σε διαφορετικές γωνίες, υποδοχές για δαχτυλίδια και σκουλαρίκια, άγκιστρα για κολιέ και βραχιόλια, 1 πτ..
189,95€
Χωρίς ΦΠΑ:153,19€
Η κοσμηματοθήκη μπιζουτιέρα, από την εταιρία Songmics, είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό MDF ξύλο για μακροχρόνια χρήση και το εσωτερικό της είναι καλυμμένο από μαλακό ύφασμα. Διαθέτει 2 ράφια καθώς και πολλούς γάντζους και θήκες για να μπορείτε να αποθηκεύσετε και να οργανώσετε όλα τα κοσμήματα κα..
49,95€
Χωρίς ΦΠΑ:40,28€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 20 (2 Σελ.)