Μενου
Your Cart

Outsunny

Η σκηνή, από την εταιρία Outsunny, διαθέτει ένα αναδυόμενο σύστημα ανοίγματος (pop-up), το οποίο σας επιτρέπει να την έχετε έτοιμη σε δευτερόλεπτα. Είναι εξοπλισμένη με πασαλάκια για να στερεωθεί στο έδαφος και 4 πλαϊνούς σάκους για να γεμίσει με άμμο, αυξάνοντας τη σταθερότητα της.Η σκηνή, έχει..
49,95€
Χωρίς ΦΠΑ:40,28€
Η αιώρα - πολυθρόνα, από την εταιρία Outsunny, έχει μοντέρνο σχεδιασμό και αποτελεί την ιδανική επιλογή για ατελείωτες ώρες χαλάρωσης. Διαθέτει ισχυρά σχοινιά, πλαίσιο από ενισχυμένο μέταλλο και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε θέλετε, στον κήπο, στη βεράντα, στο υπνοδωμάτιο ή ακόμα και στ..
79,95€
Χωρίς ΦΠΑ:64,48€
Η επιτοίχια πέργκολα κήπου, από την εταιρία Outsunny, είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για να σας προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου ενώ χαλαρώνετε στον κήπο ή στη βεράντα. Διαθέτει μεταλλικό σκελετό με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας και οροφή από πολυεστέρα με ανθεκτική στην επίστρωση UV. Η οροφή είναι..
299,95€
Χωρίς ΦΠΑ:241,90€
Η ζαρντινιέρα, από την εταιρία Outsunny, σας επιτρέπει να διακοσμήσετε τον κήπο με τα φυτά σας. Αποτελείται από ένα δοχείο και ένα καφασωτό, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καλλιέργεια φυτών αναρρίχησης. Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα χρησιμοποιήσετε μόνο το δοχείο ή το καφασωτό, ανάλογα με ..
39,95€
Χωρίς ΦΠΑ:32,22€
Το κιόσκι κήπου, από την εταιρία Outsunny, διαθέτει πλαίσιο από ατσάλι και κάλυμμα από ύφασμα πολυεστέρα με επίστρωση PA. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο 8 οπές για την αποστράγγιση του νερού της βροχής. Χάρη στη διπλή οροφή, ο αέρας κυκλοφορεί φυσικά, αποφεύγοντας το φαινόμενο "ανεμοφράκτη".Το κιόσ..
349,95€
Χωρίς ΦΠΑ:282,22€
Το κιόσκι κήπου, από την εταιρία Outsunny, διαθέτει σιδερένια δομή με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας και οροφή κατασκευασμένη από εξαιρετικά ανθεκτικό ύφασμα PE. Τα 4 πάνελ με κουνουπιέρες (2 εκ των οποίων έχουν πόρτα με φερμουάρ), σας επιτρέπουν να αποφύγετε τα έντομα. Η συναρμολόγηση του είναι εξαιρε..
119,95€
Χωρίς ΦΠΑ:96,73€
Το κιόσκι κήπου, από την εταιρία Outsunny, είναι κατασκευασμένο από μέταλλο για να εγγυηθεί τη μέγιστη σταθερότητα. Ο θόλος του είναι από πολυεστέρα με φινίρισμα PA και έχει 8 τρύπες για την αποστράγγιση των όμβριων υδάτων. Χάρη στη διπλή οροφή, ο αέρας κυκλοφορεί φυσικά, αποφεύγοντας το φαινόμενο "..
199,95€
Χωρίς ΦΠΑ:161,25€
Το κιόσκι κήπου, από την εταιρία Outsunny, διαθέτει ανθεκτικό πλαίσιο ενσωματωμένο σε σωλήνες σιδήρου με ανθεκτική στη σκουριά επίστρωση σκόνης. Εξοπλισμένο με πλευρικές κουρτίνες από αδιάβροχο ύφασμα πολυεστέρα, οι οποίες κλείνουν με φερμουάρ. Έχει οροφή από υδατοαπωθητικό πολυεστέρα για καλή κυκλο..
299,95€
Χωρίς ΦΠΑ:241,90€
Το κιόσκι κήπου, από την εταιρία Outsunny, διαθέτει πλαίσιο κατασκευασμένο από μέταλλο, ενώ οι πόλοι έχουν τριγωνική δομή για να προσφέρουν μέγιστη σταθερότητα. Το κάλυμμα είναι από πολυεστέρα με φινίρισμα PA και είναι εξοπλισμένο με 8 οπές για την αποστράγγιση του νερού της βροχής. Χάρη στη διπλή ο..
179,95€
Χωρίς ΦΠΑ:145,12€
Το κιόσκι κήπου, από την εταιρία Outsunny, διαθέτει ανθεκτικό ατσάλινο πλαίσιο, με ανθεκτική στη σκουριά επίστρωση σκόνης. Εξοπλισμένο με 6 πλευρικές κουρτίνες (αφαιρούμενες) από αδιάβροχο ύφασμα πολυεστέρα με επίστρωση PA για να εμποδίζει τις ακτίνες UV. Οι ιμάντες με τα άγκιστρα και τους βρόχους σ..
279,95€
Χωρίς ΦΠΑ:225,77€
Το κιόσκι κήπου, από την εταιρία Outsunny, έχει δομή από ατσάλι με επίστρωση κατά της σκουριάς. Χάρη στη διπλή οροφή, ο αέρας κυκλοφορεί φυσικά, αποφεύγοντας το φαινόμενο "ανεμοφράκτη". Εξοπλισμένο με 4 τρύπες αποστράγγισης νερού στην οροφή, είναι ιδανικό για οποιαδήποτε υπαίθρια δραστηριότητα, όπως..
199,95€
Χωρίς ΦΠΑ:161,25€
Το κιόσκι κήπου, από την εταιρία Outsunny, έχει δομή από ατσάλι με επίστρωση κατά της σκουριάς. Η κομψή διακόσμηση φύλλων στις κολόνες δίνει μια κομψή εμφάνιση, δημιουργώντας έναν ευχάριστο χώρο στον οποίο μπορείτε να χαλαρώσετε μακριά από τον ήλιο.Χάρη στη διπλή οροφή, ο αέρας κυκλοφορεί φυσικά..
329,95€
Χωρίς ΦΠΑ:266,09€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 69 (6 Σελ.)