Μενου
Your Cart

PawHut

Η αιώρα, από την εταιρία PawHut, είναι σχεδιασμένη να δημιουργεί έναν προστατευμένο και ιδανικό χώρο για την ξεκούραση της γάτας. Κατασκευασμένη από ρατάν (PVC) και σύρμα, για να προσφέρει στη γάτα σας μέγιστη σταθερότητα. Περιλαμβάνει βαμβακερό μαξιλάρι και αντέχει βάρος έως 5 Kg.Χαρακτηριστικά..
119,95€
Χωρίς ΦΠΑ:96,73€
Η πισίνα για σκύλους της εταιρείας Pawhut είναι μια εξαιρετική επιλογή για το πλύσιμο των κατοικίδιων σας. Είναι κατασκευασμένη από PVC με χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών και ακίνδυνη για όλα τα ζώα. Η πισίνα μπορεί να διπλωθεί και να αποθηκευτεί εύκολα. Χρησιμοποιήστε την για να πλύνετε τα ..
29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,15€
To δέντρο γάτας - ονυχοδρόμιο, από την εταιρία PawHut, αποτελεί ιδανική επιλογή για την καλή υγεία και την ευεξία της γάτας. Κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο, ανθεκτικό υλικό για αντοχή στη μακροχρόνια χρήση. Αποτελείται από 3 επίπεδα, σπιτάκι, κρεβάτι χαλάρωσης στην κορυφή και ένα κρεμαστό παιχνίδι. Ο..
54,95€
Χωρίς ΦΠΑ:44,31€
To δέντρο γάτας - ονυχοδρόμιο, από την εταιρία PawHut, αποτελεί ιδανική επιλογή για την καλή υγεία και την ευεξία της γάτας. Κατασκευασμένο από μοριοσανίδες MDF και βελούδινο πανί, με ανθεκτική κατασκευή για μακροχρόνια χρήση, παρέχει ευρύχωρο χώρο για το ξύσιμο των νυχιών, τη χαλάρωση, τον ύπνο και..
69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:56,41€
To δέντρο γάτας - ονυχοδρόμιο, από την εταιρία PawHut, αποτελεί ιδανική επιλογή για την καλή υγεία και την ευεξία της γάτας. Κατασκευασμένο από μοριοσανίδες επιπέδου E1 και βελούδινο πανί, με ανθεκτική κατασκευή για μακροχρόνια χρήση, παρέχει ευρύχωρο χώρο για το ξύσιμο των νυχιών, τη χαλάρωση, τον ..
99,95€
Χωρίς ΦΠΑ:80,60€
To δέντρο γάτας - ονυχοδρόμιο, από την εταιρία PawHut, αποτελεί ιδανική επιλογή για την καλή υγεία και την ευεξία της γάτας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας MDF και βελούδινο πανί, με ανθεκτική κατασκευή για μακροχρόνια χρήση, παρέχει ευρύχωρο χώρο για το ξύσιμο των νυχιών, τη χαλάρωση, τον ύπνο..
79,95€
Χωρίς ΦΠΑ:64,48€
Το μεταλλικό stand πτηνών, από την εταιρία PawHut, διαθέτει μεταλλική κατασκευή, με εύκολη μεταφορά. Διαθέτει 2 ανοξείδωτα μπολ για φαγητό και νερό με εύκολο καθαρισμό, σκάλα και δοκό από ξύλο ελάτου, καθώς και μεταλλικό, αποσπώμενο δίσκο στο κάτω μέρος.Χαρακτηριστικά:Μεταλλική και ανθεκτ..
34,95€
Χωρίς ΦΠΑ:28,19€
Το κλουβί, από την εταιρία PawHut, είναι το τέλειο σπίτι για μικρά ζώα όπως κουνέλια και ινδικά χοιρίδια. Το κύριο σώμα του είναι κατασκευασμένο με μεταλλικό σύρμα υψηλής ποιότητας, για μακροχρόνια χρήση. Η απόσταση των ράβδων παρέχει εξαιρετικό εξαερισμό. Διαθέτει ανυψωμένη πλατφόρμα, ράμπα, μπολ φ..
69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:56,41€
Το κλουβί μεταφοράς σκύλου, από την εταιρία PawHut, διαθέτει ανθεκτική μεταλλική κατασκευή με επίστρωση πούδρας, για μέγιστη ανθεκτικότητα στη σκουριά. Είναι σχεδιασμένο με μίνι διαχωριστικά (2 cm μεταξύ κάθε ράβδου) για να αποτρέπεται η ολίσθηση των ποδιών του ζώου και είναι εξοπλισμένο με αφαιρούμ..
169,95€
Χωρίς ΦΠΑ:137,06€
Το κλουβί μεταφοράς σκύλου, από την εταιρία PawHut, διαθέτει ανθεκτική μεταλλική κατασκευή με επίστρωση πούδρας, για μέγιστη ανθεκτικότητα στη σκουριά. Είναι σχεδιασμένο με μίνι διαχωριστικά (2 cm μεταξύ κάθε ράβδου) για να αποτρέπεται η ολίσθηση των ποδιών του ζώου και είναι εξοπλισμένο με αφαιρούμ..
159,95€
Χωρίς ΦΠΑ:128,99€
Το κλουβί πτηνών, από την εταιρία PawHut, διαθέτει ανθεκτικό μεταλλικό πλαίσιο με σύρμα σιδήρου, προσφέροντας ασφάλεια στα πτηνά σας. Είναι εξοπλισμένο με μεγάλη πόρτα εισόδου που επιτρέπει στα πουλιά να εισέρχονται και να βγαίνουν άνετα, σχεδίαση κεκλιμένης οροφής για να δίνει περισσότερο χώρο, 2 π..
44,95€
Χωρίς ΦΠΑ:36,25€
Το πλεκτό καλάθι γάτας από την εταιρεία Pawhut είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί το κατοικίδιο σας. Είναι κατασκευασμένο από συνθετικό, πλαστικοποιημένο ξύλο και διαθέτει εσωτερικό σκελετό από μεταλλικό σύρμα και κυλινδρική βάση για μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια. Επιπλ..
49,95€
Χωρίς ΦΠΑ:40,28€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 20 (2 Σελ.)