Μενου
Your Cart

Rebblo

Το sit-up, από την εταιρία Rebblo, σας βοηθά να γυμνάσετε τους μύες του πυρήνα των κοιλιακών σας, να μειώσετε το κοιλιακό λίπος και να διαμορφώσετε το σώμα σας. Μπορείτε εύκολα να το στερεώσετε σε μια λεία επιφάνεια με τη λαβή. Ελέγχετε πάντα ότι είναι σωστά ασφαλισμένο πριν τη χρήση.Χαρακτηριστ..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Η μπάλα ισορροπίας, από την εταιρία Rebblo, διαθέτει 2 αφαιρούμενα λάστιχα με λαβές, και είναι πολύ πρακτική καθώς προσφέρει πολλές επιλογές για άσκηση ισορροπίας, αλλά και ασκήσεις για δύναμη στα πόδια και τις αρθρώσεις. Είναι ιδανική για γιόγκα, πιλάτες ή αθλητές και λάτρεις της φυσικής κατάστασης..
79,95€
Χωρίς ΦΠΑ:64,48€
Με τον πάγκο γυμναστικής, από την εταιρία Rebblo, μπορείτε να γυμνάσετε διαφορετικούς μύες και μυϊκές ομάδες με διάφορες ασκήσεις. Ιδανικός για τους κοιλιακούς, τους δικέφαλους, τους τρικέφαλους, τους μύες του στήθους, τους γλουτούς και τα πόδια σας.Ο πάγκος, διαθέτει λάστιχα αντίστασης, τα οποί..
99,95€
Χωρίς ΦΠΑ:80,60€
Η σανίδα push ups, από την εταιρία Rebblo, είναι ιδανική για την εκγύμναση του πάνω μέρους του σώματος. Διαθέτει 2 λάστιχα αντίστασης και 2 αποσπώμενες λαβές. Κάθε χρώμα στη σανίδα αντιπροσωπεύει μια διαφορετική μυϊκή ομάδα. Με κόκκινο γυμνάζετε τους ώμους, με κίτρινο την πλάτη και με πράσινο τους τ..
29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,15€
Η τσάντα - power bag, από την εταιρία Rebblo, είναι ιδανική για δυναμική προπόνηση και βοηθάει στην αύξηση της αντοχής των μυών σε όλο το σώμα, από τα χέρια και τους ώμους, μέχρι τη μέση και τα πόδια. Δημιουργήθηκε ως εναλλακτικό είδος προπόνησης, για όσους θέλουν να ανεβάσουν την ποιότητα της άσκησ..
59,95€
Χωρίς ΦΠΑ:48,35€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Καλοκαιρινές Διακοπές - Αύγουστος 2022
Η αποθήκη και το τηλεφωνικό μας κέντρο, θα παραμείνουν κλειστά από την Τετάρτη10/08/2022 έως και το Σάββατο 20/08/2022 λόγω των καλοκαιρινών διακοπών.
Παραγγελίες που θα καταχωρηθούν σε αυτές τις ημερομηνίες, θα επεξεργασθούν την Δευτέρα 22/08/2022.
Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!