Μενου
Your Cart

Χαλάκια Δραστηριοτήτων

Το αφρώδες παζλ, από την εταιρεία Bakaji, αποτελείται από 4 κομμάτια κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας, ασφαλή αφρό EVA, είναι ανθεκτικά στην υγρασία και θερμομονωτικά. Ιδανικά για παιχνίδι χωρίς τραυματισμούς από το σκληρό έδαφος. Καθαρίζονται εύκολα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για να δημι..
29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,15€
Το αφρώδες παζλ, από την εταιρεία Bakaji, αποτελείται από 10 κομμάτια κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας, ασφαλή αφρό EVA και είναι ιδανικά για παιχνίδι, χωρίς τραυματισμούς από το σκληρό έδαφος. Είναι ανθεκτικά στην υγρασία, θερμομονωτικά και περιλαμβάνουν τα γράμματα της αγγλικής αλφαβήτου.Κα..
11,95€
Χωρίς ΦΠΑ:9,64€
Το αφρώδες παζλ, από την εταιρεία Bakaji, αποτελείται από 60 κομμάτια (26 γράμματα του αγγλικού αλφαβήτου και αποσπώμενα μέρη), κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας, ασφαλή αφρό EVA και είναι ιδανικά για παιχνίδι, χωρίς τραυματισμούς από το σκληρό έδαφος. Είναι ανθεκτικά στην υγρασία, θερμομονωτικά κ..
39,90€
Χωρίς ΦΠΑ:32,18€
Το αφρώδες παζλ, από την εταιρεία Bakaji, αποτελείται από 9 κομμάτια κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας, ασφαλή αφρό EVA, με φιγούρες από χαριτωμένα ζωάκια. Είναι ανθεκτικά στην υγρασία και θερμομονωτικά. Ιδανικά για παιχνίδι χωρίς τραυματισμούς από το σκληρό έδαφος. Καθαρίζονται εύκολα και μπορούν..
17,95€
Χωρίς ΦΠΑ:14,48€
Το αφρώδες παζλ, από την εταιρεία Bakaji, αποτελείται από 9 κομμάτια, κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ασφαλή αφρό EVA. Είναι ιδανικά για παιχνίδι, χωρίς τραυματισμούς από το σκληρό έδαφος. Ανθεκτικά στην υγρασία, θερμομονωτικά, καθαρίζονται εύκολα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για να δημιου..
28,95€
Χωρίς ΦΠΑ:23,35€
Το βρεφικό εκπαιδευτικό γυμναστήριο, από την εταιρία Ecotoys, είναι ένα πραγματικό must-have για κάθε νέο γονέα και το μικρό του. Συμβάλει στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων καθώς το παιδί ξεκινά να κλωτσά και να τεντώνεται ώστε να πιάσει τα παιχνίδια. Διεγείρει τη φαντασία των παιδιών και προσε..
39,95€
Χωρίς ΦΠΑ:32,22€
Το γυμναστήριο για μωρά, από την εταιρία Hoppline, έχει μοναδικό σχεδιασμό, αναπτύσσοντας τις αισθήσεις του μωρού με διάφορα αισθητικά και γνωστικά χαρακτηριστικά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες γέννησης του μωρού. Περιλαμβάνει βαμβακερό και μαλακό στρώμα, ώστε να μπο..
34,95€
Χωρίς ΦΠΑ:28,19€
Το γυμναστήριο για μωρά, από την εταιρία KinderKraft, έχει μοναδικό σχεδιασμό, αναπτύσσοντας τις αισθήσεις του μωρού με διάφορα αισθητικά και γνωστικά χαρακτηριστικά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες γέννησης του μωρού.Το γυμναστήριο περιλαμβάνει μαλακό, παχύ και πο..
59,99€
Χωρίς ΦΠΑ:48,38€
Το γυμναστήριο μωρού, από την εταιρία Ecotoys, διαθέτει ενισχυμένο προστατευτικό φράχτη, προσθέτοντας επιπρόσθετη ασφάλεια και παράλληλα χρησιμεύει ως παιδότοπος για το μωρό σας. Περιλαμβάνει μαλακό και άνετο στρώμα και 5 κρεμαστά παιχνίδια. Επιπλέον, για να γίνει το παιχνίδι πιο ελκυστικό, το γυμνα..
59,95€
Χωρίς ΦΠΑ:48,35€
Το γυμναστήριο μωρού, από την εταιρία Ecotoys, διαθέτει ενισχυμένο προστατευτικό φράχτη, προσθέτοντας επιπρόσθετη ασφάλεια και παράλληλα χρησιμεύει ως παιδότοπος για το μωρό σας. Περιλαμβάνει μαλακό και άνετο στρώμα και 5 κρεμαστά παιχνίδια. Επιπλέον, για να γίνει το παιχνίδι πιο ελκυστικό, το γυμνα..
59,95€
Χωρίς ΦΠΑ:48,35€
Το γυμναστήριο για μωρά, από την εταιρία Ecotoys, βοηθά το παιδί να αναπτύξει σταδιακά τις χειρωνακτικές του δεξιότητες και να μάθει τα πάντα γύρω του. Αποτελείται από ένα υψηλής ποιότητας μαλακό οικολογικό υφασμάτινο χαλί με σχήμα χελώνας, για να μπορεί το μωρό να παίζει άνετα καθισμένο ή ξαπλωμένο..
59,95€
Χωρίς ΦΠΑ:48,35€
Το παιδικό χαλάκι, από την εταιρία Atmosphera, είναι κατασκευασμένο από 100% πολυεστέρα και προσφέρει τεράστιο χώρο για παιχνίδι. Όταν διπλώνεται μετατρέπεται σε τσάντα αποθήκευσης παιχνιδιών, καθώς σφίγγει με κορδόνι και μεταφέρεται εύκολα.Χαρακτηριστικά:Κατασκευασμένο από 100% πολυεστέρ..
39,95€
Χωρίς ΦΠΑ:32,22€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 13 (2 Σελ.)