Μενου
Your Cart

Ατμομάγειρες

Ο ατμομάγειρας, από την εταιρία Cecotec, μαγείρεμα στον ατμό γρήγορα και υγιεινά, διατηρώντας όλα τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες. Διαθέτει σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι και ισχύ 1000 W. Ρυθμίστε τις συνταγές σας με άνετο και διαισθητικό τρόπο μέσω του ψηφιακού ελέγχου. Ο ατμομάγειρας σας προσφ..
99,95€
Χωρίς ΦΠΑ:80,60€
Ο ατμομάγειρας, από την εταιρία H.Koenig, είναι ιδανικός για γρήγορο και υγιεινό μαγείρεμα με ατμό, διατηρώντας όλα τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες των τροφίμων. Κατάλληλος για κρέας, ψάρι, λαχανικά, πατάτες, ρύζι και αυγά. Διαθέτει ισχύ 800 W, καθώς και δυνατότητα μαγειρέματος μέχρι 3 πιάτα..
49,95€
Χωρίς ΦΠΑ:40,28€
Ο ατμομάγειρας, από την εταιρία Adler, είναι ιδανικός για γρήγορο και υγιεινό μαγείρεμα με ατμό, διατηρώντας όλα τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες των τροφίμων. Διαθέτει ισχύ 800 W, χρονοδιακόπτη 60 λεπτών καθώς και δυνατότητα μαγειρέματος μέχρι 3 πιάτα τη φορά χάρη στα 3 δοχεία του, συνολικής..
34,95€
Χωρίς ΦΠΑ:28,19€
Ο ατμομάγειρας, από την εταιρία Wëasy, είναι ιδανικός για γρήγορο και υγιεινό μαγείρεμα με ατμό, διατηρώντας όλα τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες των τροφίμων. Διαθέτει ισχύ 800 W, χρονοδιακόπτη 60 λεπτών καθώς και δυνατότητα μαγειρέματος μέχρι 3 πιάτα τη φορά χάρη στα 3 δοχεία του, συνολικής..
39,95€
Χωρίς ΦΠΑ:32,22€
Ζωτικότητα και ευεξία όλη τη διάρκεια του χρόνου! Κρατήστε μόνο τις βιταμίνες και τα θρεπτικά στοιχεία στο πιάτο σας. Θα λατρέψετε το μαγείρεμα στον ατμό, απολαμβάνοντας υγιεινά πιάτα χωρίς λίπος, διατηρώντας παράλληλα την γεύση τους.Διαθέτει 3 αφαιρούμενα επίπεδα μαγειρέματος που εφαρμόζουν το ..
54,90€
Χωρίς ΦΠΑ:44,27€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)