Μενου
Your Cart

Βαλίτσες Εργαλείων

Η βαλίτσα, από την εταιρία Kraft&Dele, αποτελείται από εργαλεία κατασκευασμένα από ατσάλι χρωμίου-βαναδίου, ένας ειδικός τύπος από ατσάλι που χρησιμοποιείται στην κατασκευή εργαλείων. Το χρώμιο εγγυάται αντοχή του ατσαλιού στη διάβρωση, την οξείδωση, την τριβή και την υψηλή αντοχή σε υψηλές θερμοκρα..
116,95€
Χωρίς ΦΠΑ:94,31€
Στη βαλίτσα εργαλείων, από την εταιρία Daimann, θα βρείτε όλα τα χρήσιμα εργαλεία που χρειάζεστε για διάφορες εργασίες. Αποτελείται από 499 εργαλεία και αξεσουάρ, κατασκευασμένα από ατσάλι χρωμίου-βαναδίου με σατινέ φινίρισμα.Τα εργαλεία συνοδεύονται από βαλίτσα αλουμινίου με ρόδες και επεκτάσιμ..
149,95€
Χωρίς ΦΠΑ:120,93€
Η εργαλειοθήκη, από την εταιρία Wolfgang, διαθέτει 105 εργαλεία, τοποθετημένα σε 4 συρτάρια, για να τα έχετε πάντα οργανωμένα.Η συσκευασία περιλαμβάνει:1 αυτόματο ελεγκτή 6 κατσαβίδια ακριβείας 8 κλειδιά hex 1 οδηγό παλμών με καστάνια 1 εργαλείο πρεσαρίσματος 8 "/ 200 mm 1 σετ τ..
89,95€
Χωρίς ΦΠΑ:72,54€
Το βαλιτσάκι, από την εταιρία Kraft&Dele, περιλαμβάνει εργαλεία για διάφορες εργασίες, τόσο στο σπίτι όσο και σε εργαστήριο. Τα εργαλεία είναι κατασκευασμένα από ατσάλι σκληρυμένου χρωμίου βαναδίου (CrV) που προορίζεται για εργαλεία εργαστηρίου. Το χρώμιο δίνει αντοχή στο ατσάλι απέναντι στη διάβρωσ..
23,95€
Χωρίς ΦΠΑ:19,31€
Το σετ, από την εταιρία Kraft&Dele, αποτελείται από 144 διαφορετικά εργαλεία κατάλληλα για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Τα εργαλεία, είναι κατασκευασμένα από σκληρυμένο ατσάλι χρωμίου βαναδίου (CrV). Η προσθήκη βαναδίου αναστέλλει την ανάπτυξη των κόκκων κατά τη διάρκεια της θερμικής κατεργασίας..
54,95€
Χωρίς ΦΠΑ:44,31€
Το σετ, από την εταιρία Kraft&Dele, αποτελείται από όλα όσα χρειάζονται οι λάτρεις των οικιακών DIY, καθώς και εφαρμογές. Τα εργαλεία είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι χρωμίου-βαναδίου, διαθέτουν λαβές από ειδικό καουτσούκ σιλικόνης και συνοδεύονται από πρακτικό βαλιτσάκι αποθήκευσης και με..
57,26€
Χωρίς ΦΠΑ:46,18€
Το σετ, από την εταιρία Kraft&Dele, αποτελείται από κλειδιά, γαλλικά κλειδιά, καστάνια, πένσες, σφιγκτήρες, εξάγωνα κλειδιά, ένα μαχαίρι, καθώς και κατσαβίδια και bits. Κατασκευασμένα από ατσάλι χρωμίου-βαναδίου(CrV), με αντοχή στη διάβρωση, την οξείδωση, την τριβή και αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες...
49,95€
Χωρίς ΦΠΑ:40,28€
Το σετ, από την εταιρία Kraft&Dele, αποτελείται από 12 κατσαβίδια κατασκευασμένα από CrV με σκληρές μαγνητικές άκρες και αντιολισθητικές λαβές.Στο σετ περιλαμβάνεται και η θήκη μεταφοράς.Το σετ περιλαμβάνει:6 σταυρωτά κατσαβίδια: PH 6 x 38 mm, PH 3 x 75 mm, PH 5 x 75 mm, PH 5 x 100 mm..
16,95€
Χωρίς ΦΠΑ:13,67€
Το σετ κλειδιών , από την εταιρία Kraft World, είναι ιδανικό για την εγκατάσταση των ελαστικών αυτοκινήτου, τη σύσφιξη των πόμολων, την επισκευή ποδηλάτων και την συναρμολόγηση επίπλων. Τα κλειδιά, είναι κατασκευασμένα από ατσάλι χρωμίου βαναδίου, με εξαιρετική αντοχή και ανθεκτικά στη διάβρωση...
89,95€
Χωρίς ΦΠΑ:72,54€
Το σετ, από την εταιρία Wolfgang, αποτελείται από τρυπάνια για διατρήσεις σε ξύλο, μέταλλο και σκυρόδεμα. Επιπλέον, περιλαμβάνει κλειδί Allen, αντάπτορες, επεκτάσεις και ποτηροτρύπανα. Συνοδεύονται από βαλιτσάκι μεταφοράς και αποθήκευσης.Το σετ περιλαμβάνει:57 x Titanium-coated HSS drill ..
59,95€
Χωρίς ΦΠΑ:48,35€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)