Μενου
Your Cart

Απλώστρες

Η απλώστρα, από την εταιρία Bakaji, διαθέτει 4 σχοινιά με συνολικό μήκος 14 m για το άπλωμα των ρούχων και μαζεύει αυτόματα όταν δεν χρησιμοποιείται. Εύκολη στη συναρμολόγηση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κορυφή της μπανιέρας ή να τοποθετηθεί στον τοίχο με βίδες (περιλαμβάνονται).Χαρακτηριστικά..
8,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,18€
Η ηλεκτρική απλώστρα, από την εταιρία Bakaji, διαθέτει 8 θερμαντικές μπάρες αλουμινίου, που θα στεγνώσουν τα ρούχα σας με πρακτικό και γρήγορο τρόπο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κρεμάσετε τα ρούχα σας, να συνδέσετε την πρίζα και να ανοίξετε τον διακόπτη. Χάρη στην απίστευτη ισχύ των 12..
49,95€
Χωρίς ΦΠΑ:40,28€
Η απλώστρα, από την εταιρία Bama, είναι κατασκευασμένη εξ ‘ολοκλήρου από πλαστικό (ρητίνη), με μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες και στην υπεριώδη ακτινοβολία UV. Διαθέτει 23 συνολικά πλαστικές βέργες που φτάνουν το μέγιστο άπλωμα στα 22 m, καινοτόμο σύστημα στήριξης για μέγιστη σταθερότητα της α..
49,90€
Χωρίς ΦΠΑ:40,24€
Η απλώστρα , από την εταιρία Idomya, διαθέτει ατσάλινη κατασκευή, με χώρο στεγνώματος 22 m. Χάρη στον πτυσσόμενο σχεδιασμό της, καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο και μπορεί εύκολα να αποθηκευτεί πίσω από μια πόρτα ή σε ένα ντουλάπι.Χαρακτηριστικά:Υλικά Κατασκευής: Ατσάλι & πλαστικό ABS Πτυσσό..
79,95€
Χωρίς ΦΠΑ:64,48€
Η απλώστρα, από την εταιρία 5Five Simply Smart, είναι κατασκευασμένη από ατσάλι και έχει χώρο στεγνώματος 13 m. Είναι εξοπλισμένη με 2 πτυσσόμενα ράφια στο πάνω μέρος και 1 ράφι στη μέση. Επιπρόσθετα, περιλαμβάνει καλάθι για τα μανταλάκια.Χαρακτηριστικά:Ατσάλινη κατασκευή Πτυσσόμενος σχ..
69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:56,41€
Η απλώστρα, από την εταιρία Costway, έχει ένα κομψό στυλ και είναι κατάλληλη για εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους. Η στιβαρή κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι επιτρέπει μεγάλη χωρητικότητα φορτίου έως και 12 Kg, ενώ τα αντιολισθητικά πόδια παρέχουν πρόσθετη σταθερότητα.Ο σχεδιασμός των 2 πτ..
39,95€
Χωρίς ΦΠΑ:32,22€
Η απλώστρα, από την εταιρία 5Five Simply Smart, είναι κατασκευασμένη από ατσάλι και έχει χώρο στεγνώματος 16 m. Διαθέτει πτυσσόμενο σχεδιασμό και είναι εξοπλισμένη με επιπρόσθετο ράφι στεγνώματος στο κάτω μέρος και πρόσθετη ράγα για ρούχα σε κρεμάστρες.Χαρακτηριστικά:Υλικά Κατασκευής: Ατσ..
99,95€
Χωρίς ΦΠΑ:80,60€
Η απλώστρα, από την εταιρία 5Five Simply Smart, διαθέτει μεταλλική κατασκευή και έχει χώρο στεγνώματος 24 m. Είναι εξοπλισμένη με 2 πτυσσόμενα ράφια στο πάνω μέρος, 2 μικρότερα στο κάτω μέρος και 1 ράφι στη μέση.Χαρακτηριστικά:Μεταλλική κατασκευή Πτυσσόμενος σχεδιασμός Χώρος στεγνώματ..
71,99€
Χωρίς ΦΠΑ:58,06€
Η απλώστρα, από την εταιρία Massido, είναι κατάλληλη για εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους, με χώρο στεγνώματος 27 m. Διαθέτει μεγάλο χώρο στεγνώματος στο κέντρο, 2 πτυσσόμενους βραχίονες και λαβές για να στεγνώνετε τις κάλτσες, εξοικονομώντας χώρο. Χάρη στα κατάλληλα κενά μεταξύ των ράβδων, τ..
69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:56,41€
Χαρακτηριστικά:Ιδανική για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους Πτυσσόμενος σχεδιασμός Από ανοξείδωτο ατσάλι 3 ράφια ρυθμιζόμενα καθ' ύψος 6 τροχοί εκ των οποίων οι 2 με φρένα Διαστάσεις: 142 x 55 x 152 cm Μέγιστο βάρος: 15 Kg..
82,95€
Χωρίς ΦΠΑ:66,90€
Η απλώστρα, από την εταιρία 5Five Simply Smart, είναι κατασκευασμένη από ατσάλι και έχει χώρο στεγνώματος 31 m. Είναι εξοπλισμένη με 2 πτυσσόμενα ράφια στο πάνω μέρος, 2 μικρότερα στο κάτω μέρος και 1 ράφι στη μέση. Επιπρόσθετα, περιλαμβάνει τσάντα για τα μανταλάκια.Χαρακτηριστικά:Ατσάλιν..
65,79€
Χωρίς ΦΠΑ:53,06€
Η πτυσσόμενη ηλεκτρική απλώστρα, από την εταιρία Adler, είναι μια συσκευή που επιτρέπει γρήγορο και αποτελεσματικό στέγνωμα των ρούχων σε δωμάτια όπου δεν υπάρχει φυσική πηγή θερμότητας ή αρκετός χώρος για να κρεμάσετε βρεγμένα ρούχα.Κατασκευασμένη από ελαφρύ αλουμίνιο και συμπαγές πλαστικό και ..
69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:56,41€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 15 (2 Σελ.)