Μενου
Your Cart

Τσάντες Laptop

Το βοηθητικό τραπεζάκι για laptop, από την εταιρία Costway, έχει αναδιπλούμενο σχεδιασμό με πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από σιδερένιο σωλήνα. Η επιφάνεια του τραπεζιού από MDF και μπορεί να ρυθμιστεί σε 4 επίπεδα, κατάλληλα για διαφορετικές απαιτήσεις γωνίας. Μια ξύλινη μπάρα εμποδίζει την πτώση το..
29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,15€
Το βοηθητικό τραπέζι, από την εταιρία Bakaji, είναι ιδανικό όταν χρειάζεστε έναν πολυλειτουργικό σταθμό εργασίας ή μια βάση για τις ηλεκτρονικές συσκευές σας, μια άνετη χαλάρωση στο κρεβάτι με το αγαπημένο σας βιβλίο ή ένα γρήγορο σνακ καθισμένοι στον καναπέ. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ένα..
24,95€
Χωρίς ΦΠΑ:20,12€
Το γραφείο, από την εταιρία Bakaji, διαθέτει συμπαγή δομή από ξύλο μπαμπού υψηλότερης ποιότητας σε κομψό φυσικό χρώμα. Είναι εξοπλισμένο με μεγάλη επιφάνεια στήριξης όπου μπορείτε να τοποθετήσετε το laptop, το tablet, τα περιοδικά κ.λπ. Επίσης εξοπλισμένο με ρυθμιζόμενη κλίση χρήσιμη για σωστή θέση ..
49,95€
Χωρίς ΦΠΑ:40,28€
Το τραπεζάκι, από την εταιρεία ModernHome, προορίζεται για laptop έως 17" και περιλαμβάνει βάση ποντικιού. Σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την οθόνη στη σωστή θέση, υποστηρίζοντας την εργασία με πολλαπλές οθόνες. Χαρακτηρίζεται από πλήρη προσαρμογή γωνίας κλίσης και ύψους και η σταθερή κατασκευή αλουμινί..
22,95€
Χωρίς ΦΠΑ:18,51€
Το πτυσσόμενο τραπεζάκι για laptop, από την εταιρία Hoppline, σας δίνει πλήρη ελευθερία ώστε να κάνετε την εργασία σας ή να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας όσο πιο άνετα γίνεται. Μπορεί να προσαρμοστεί σε πολλές διαφορετικές θέσεις, ακόμη και όταν ξαπλώνετε, κάθεστε ή στέκεστε.Το τραπεζάκι, είνα..
24,90€
Χωρίς ΦΠΑ:20,08€
Η βάση ψύξης, από την εταιρία Izoxis, είναι σχεδιασμένη για φορητούς υπολογιστές μεγέθους έως 17″. Η βάση είναι ρυθμιζόμενη με γωνία κλίσης, εξαιρετικά σταθερή και ανθεκτική, θα υποστηρίζει άνετα το βάρος του laptop. Η βάση, είναι εξοπλισμένη με 6 εξαιρετικά ήσυχους ανεμιστήρες, οι οποίοι μειώνουν τ..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:16,09€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)