Μενου
Your Cart

Αθλήματα

Η αθλητική ζώνη τύπου σαγής με φώτα LED, από την εταιρία InnovaGoods, είναι πολύ χρήσιμη για όσους κάνουν αθλήματα σε εξωτερικούς χώρους τη νύχτα, καθώς διευκολύνει την ορατότητα και ελαχιστοποιεί τους κινδύνους. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για περπάτημα ή άλλες νυχτερινές υπαίθριες δραστηριότητ..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:16,09€
Τα rollers, από την εταιρία Blackwheels, είναι ένας ιδανικός τρόπος για να περάσετε ενεργά χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, κάτι που επηρεάζει θετικά ολόκληρο το σώμα. Οι εξαιρετικές τους παράμετροι προκύπτουν από τη χρήση ελαφρού αλουμινίου με ελαστικούς τροχούς τοποθετημένους σε ρουλεμάν ABEC-7. Ο σχε..
49,95€
Χωρίς ΦΠΑ:40,28€
Το παιδικό σετ πυγμαχίας, από την εταιρία Hoppline, αποτελείται από 1 σάκο του μποξ, 1 ζευγάρι γάντια και 2 προστατευτικούς επιδέσμους καρπού/χεριού. Το σετ, είναι κατάλληλο για άσκηση τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους και μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη επιπλέον ενέργειας και συσσω..
69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:56,41€
Ο στόχος αυτόματης επαναφοράς, από την εταιρία Hoppline, αποτελεί ένα εξαιρετικό μέσο για να εξασκήσετε το σημάδι σας και να βελτιώσετε τις ικανότητες σας στην σκοποβολή.Ο περιστρεφόμενος στόχος, είναι εξαιρετικός για διαγωνισμούς, αλλά και για προπόνηση. Σημαδέψτε και πετύχετε πρώτα τους 8 κάτω..
22,90€
Χωρίς ΦΠΑ:18,47€
Η ρακέτα, από την εταιρία Bakaji, με χαμηλό βάρος, το σχήμα σταγόνας και το στιβαρό της πλαίσιο από σταθερά υλικά, θα σας βοηθήσει να έχετε τον πλήρη έλεγχο ακόμα κι αν είστε αρχάριοι στο άθλημα του Padel.Χαρακτηριστικά:Υλικά Κατασκευής: Fiberglass και πολυαιθυλένιο Ελαφριά, ταχύτητα κα..
47,95€
Χωρίς ΦΠΑ:38,67€
Ο στόχος τοξοβολίας, από την εταιρία VEVOR, έχει συμπαγή κατασκευή από άχυρο. Αυτός ο παραδοσιακός σχεδιασμός προσφέρει ανώτερη προστασία στα βέλη σας, ενώ ελαχιστοποιεί τη ζημιά. Αυτή η παραδοσιακή προσέγγιση όχι μόνο παρέχει ανώτερη προστασία από τα βέλη, αλλά περιλαμβάνει επίσης ένα εμφανές δαχτυ..
59,00€
Χωρίς ΦΠΑ:47,58€
Ο στύλος pole dancing, από την εταιρία Costway, είναι κατασκευασμένος από σίδερο βαρέως τύπου με επιμεταλλωμένο χρώμιο και με μεγάλη χωρητικότητα φορτίου έως και 200 Kg. Ο σιδερένιος σωλήνας 45 mm είναι άνετος στο κράτημα, διευκολύνοντάς σας να χορεύετε. Εξοπλισμένο με 2 διαφορετικές λειτουργίες, σα..
119,90€
Χωρίς ΦΠΑ:96,69€
Ο στύλος pole dancing, από την εταιρία Costway, είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας και είναι κατάλληλος για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους. Ανθεκτικός, ασφαλής, απόλυτα σταθερός και αντέχει βάρος έως 200 Kg. Ο στύλος έχει ρυθμιζόμενο σε ύψος από 2.25 m έως 2.74 m. ..
129,90€
Χωρίς ΦΠΑ:104,76€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)