Μενου
Your Cart

TAGRED

Ο αεροσυμπιεστής λαδιού, από την εταιρία TAGRED, έχει εκσυγχρονισμένο σχεδιασμό, ο οποίος μεταφράζεται σε υψηλή εργονομία, οικονομία εργασίας και παραμέτρους υψηλής απόδοσης.Ο αεροσυμπιεστής διαθέτει 3 έμβολα, διαχωριστή λαδιού με μειωτή πίεσης, ο οποίος διατηρεί το νερό και το λάδι στον αέρα κα..
609,95€
Χωρίς ΦΠΑ:491,90€
Ο αεροσυμπιεστής λαδιού, από την εταιρία TAGRED, έχει εκσυγχρονισμένο σχεδιασμό, ο οποίος μεταφράζεται σε υψηλή εργονομία, οικονομία εργασίας και παραμέτρους υψηλής απόδοσης.Ο αεροσυμπιεστής διαθέτει έμβολα αλουμινίου με 3 δαχτυλίδια, διαχωριστή λαδιού με μειωτή πίεσης, ο οποίος διατηρεί το νερό..
149,95€
Χωρίς ΦΠΑ:120,93€
Ο αεροσυμπιεστής λαδιού, από την εταιρία TAGRED, έχει εκσυγχρονισμένο σχεδιασμό, ο οποίος μεταφράζεται σε υψηλή εργονομία, οικονομία εργασίας και παραμέτρους υψηλής απόδοσης.Ο αεροσυμπιεστής διαθέτει 2 ισχυρά έμβολα, κατάλληλα για μακροχρόνια και εντατική εργασία. Είναι εξοπλισμένος με διαχωριστ..
279,95€
Χωρίς ΦΠΑ:225,77€
Η ασπίδα, από την εταιρία TAGRED, έχει σχεδιαστεί για την προστασία του προσώπου κατά τη διάρκεια εργασίας με πριόνια, χορτοκοπτικά μηχανήματα κτλ. όπου υπάρχει ο κίνδυνος εκτόξευσης θραυσμάτων στο πρόσωπο. Είναι κατασκευασμένη από στερεό υλικό στο πάνω μέρος και διαθέτει μάσκα από εξαιρετικά ανθεκτ..
4,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,99€
Η αυτόματη κεφαλή μεσινέζας, από την εταιρία TAGRED, διαθέτει γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση QUICK FIT (δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογήσετε την κεφαλή για να εγκαταστήσετε το νήμα) και είναι εξοπλισμένη με μεταλλικό περιστρεφόμενο κάλυμμα.Χαρακτηριστικά:Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση QUI..
4,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,99€
Ο γρασαδόρος χειρός, από την εταιρία TAGRED, χρησιμοποιείται για τη λίπανση υψηλής πίεσης μηχανικών στοιχείων όπως άξονες, μπουλόνια, έδρανα κλπ. Είναι ιδανικό για βαριά βιομηχανικά, οικοδομικά και γεωργικά μηχανήματα καθώς και για τη λίπανση των αυτοκινήτων.Η συσκευασία περιλαμβάνει:Τον ..
14,95€
Χωρίς ΦΠΑ:12,06€
Η γωνία, από την εταιρία TAGRED, είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, διαθέτει αλφάδι και σας επιτρέπει ακριβείς μετρήσεις και να ρυθμίσετε μεμονωμένα στοιχεία σε ορθή γωνία μεταξύ τους.Χαρακτηριστικά:Από αλουμίνιο Με αλφάδι Ακριβή σήμανση για κοπή γωνιών Για σχεδίαση παράλληλων γραμ..
3,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,19€
Το διπλό μαγνητικό σκαφάκι από την εταιρεία TAGRED σας δίνει την δυνατότητα να οργανώνετε και να αποθηκεύετε διάφορους τύπους μεταλλικών εξαρτημάτων κατά τη διάρκεια της επισκευής. Οι μαγνήτες του σας επιτρέπουν να στερεώνετε με ασφάλεια το σκαφάκι σε μέρος που σας εξυπηρετεί και παράλληλα να προστα..
5,95€
Χωρίς ΦΠΑ:4,80€
Ο διπλός αορτήρας ώμου, από την εταιρεία TAGRED, διευκολύνει σημαντικά την εργασία με ένα κοπτικό μηχάνημα, ειδικά όταν αυτή είναι μεγάλης διάρκειας. Παρέχει μεγάλη ελευθερία κινήσεων και εγγυάται άνετη και ασφαλή εργασία. Οι ιμάντες ώμου και η ζώνη μέσης είναι επενδεδυμένοι με μαλακό σφουγγάρι, για..
18,95€
Χωρίς ΦΠΑ:15,28€
Το νήμα μεσινέζας, από την εταιρία TAGRED, είναι κατασκευασμένο από ισχυρό και ανθεκτικό υλικό, ενισχυμένο με χαλύβδινο σύρμα. Με αυξημένη αντοχή στο κόλλημα και το λιώσιμο, υψηλή ικανότητα κοπής, είναι κατάλληλο για για διάφορους τύπους εργασιών.Χαρακτηριστικά:Από ισχυρό και ανθεκτικό υλ..
5,95€
Χωρίς ΦΠΑ:4,80€
Το εξάρτημα εξαγωγής σκόνης, από την εταιρία TAGRED, είναι κατάλληλο για γωνιακούς τροχούς με διάμετρο από 180 - 230 mm και επιτρέπει την αποτελεσματική εξαγωγή της επιβλαβούς σκόνης κατά το τρίψιμο λείων επιφανειών. Η συσκευασία περιλαμβάνει:Το εξάρτημα εξαγωγής σκόνης Κλειδί Πρόσθετ..
26,95€
Χωρίς ΦΠΑ:21,73€
Τα ηλεκτρόδια συγκόλλησης από την εταιρεία TAGRED είναι κατασκευασμένα από κράμα πυριτίου, άνθρακα και μαγγανίου, το οποίο διακρίνεται για την μεγάλη αντοχή του και είναι μεσαίας επίστρωσης, ρουτιλίου με την προσθήκη κυτταρίνης. Είναι κατάλληλα για εργασίες  συναρμολόγησης, εργασίες επισκευής και αν..
14,95€
Χωρίς ΦΠΑ:12,06€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 82 (7 Σελ.)