Μενου
Your Cart

TAGRED

Το αερόκλειδο, από την εταιρία TAGRED, χαρακτηρίζεται από υψηλή ανθεκτικότητα, ποιότητα και αξιοπιστία. Είναι κατάλληλο για τη χαλάρωση και τη σύσφιξη των μπουλονιών. Έχει μέγιστη ροπή χαλάρωσης 1200 Nm και μέγιστη ροπή σύσφιξης 750 Nm.Χαρακτηριστικά:3 τρόποι λειτουργίας Μέγιστη ροπή σύ..
96,95€
Χωρίς ΦΠΑ:78,19€
Το αερόκλειδο, από την εταιρία TAGRED, χαρακτηρίζεται από υψηλή ανθεκτικότητα, ποιότητα και αξιοπιστία. Είναι κατάλληλο για συνιστάται για ακραίες εργασίες - σφίξιμο / ξεβίδωμα δεσμευμένων μπουλονιών, παξιμαδιών, στοιχείων συναρμολόγησης με σπείρωμα σε φορτηγά και βιομηχανικά μηχανήματα. Διαθέτει ρύ..
211,95€
Χωρίς ΦΠΑ:170,93€
Το αερόκλειδο, από την εταιρία TAGRED, χαρακτηρίζεται από υψηλή ανθεκτικότητα, ποιότητα και αξιοπιστία. Είναι κατάλληλο για συνιστάται για ακραίες εργασίες - σφίξιμο / ξεβίδωμα δεσμευμένων μπουλονιών, παξιμαδιών, στοιχείων συναρμολόγησης με σπείρωμα σε φορτηγά και βιομηχανικά μηχανήματα. Διαθέτει ρύ..
250,95€
Χωρίς ΦΠΑ:202,38€
Ο ανιχνευτής, από την εταιρία TAGRED, μπορεί να ανιχνεύσει ζωντανά καλώδια, μεταλλικά στοιχεία και ξύλινα δοκάρια κρυμμένα στους τοίχους. Χάρη στην τέλεια σηματοδότηση, την εύκολη λειτουργία και την επαγγελματική κατασκευή, ο ανιχνευτής είναι εξαιρετικά βολικός και γρήγορος στη χρήση. Διαθέτει μεγάλ..
22,95€
Χωρίς ΦΠΑ:18,51€
Ο αντάπτορας / πρίζα, από την εταιρία TAGRED, συνδέεται στην υποδοχή του αναπτήρα στο αυτοκίνητο και διαθέτει μονωμένους ακροδέκτες (κροκοδειλάκια), οι οποίοι συνδέονται απευθείας στη μπαταρία του αυτοκινήτου. Είναι ιδανικό για τη σύνδεση ενός συμπιεστή ή μιας επιπλέον λάμπας σε περίπτωση βλάβης του..
3,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,19€
Ο αντάπτορας, από την εταιρία TAGRED, προορίζεται για την γρήγορη εναλλαγή τρυπανιών και σμιλών από SDS MAX σε SDS PLUS. Είναι κατασκευασμένος από ατσάλι και κράμα χρωμίου-βαναδίου με υψηλή αντοχή.Χαρακτηριστικά:Εναλλαγή από SDS MAX σε SDS PLUS Από ατσάλι και κράμα χρωμίου-βαναδίου Υψ..
11,95€
Χωρίς ΦΠΑ:9,64€
Η αντλία αναρρόφησης, από την εταιρία TAGRED, έχει σχεδιαστεί για την αποστράγγιση λαδιού, πετρελαίου ντίζελ, νερού, λεπτών λαδιών και άλλων υγρών, εκτός από τη βενζίνη. Έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με την μπαταρία του αυτοκινήτου, η κεφαλή της είναι κατασκευασμένη από χυτοσίδηρο και περιέχει σύρματα..
34,95€
Χωρίς ΦΠΑ:28,19€
Η αυτόματη κεφαλή μεσινέζας, από την εταιρία TAGRED, διαθέτει γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση QUICK FIT (δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογήσετε την κεφαλή για να εγκαταστήσετε το νήμα) και είναι εξοπλισμένη με μεταλλικό περιστρεφόμενο κάλυμμα.Χαρακτηριστικά:Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση QUI..
5,95€
Χωρίς ΦΠΑ:4,80€
Η βάση της TAGRED είναι μια εξαιρετικής ποιότητας κατασκευή από αλουμίνιο που σας επιτρέπει να να προσαρμόσετε τον γωνιακό τροχό σας και να κόψετε σε γωνία 90°. Η βάση είναι ιδανική για κοπή με μεγάλη ακρίβεια και κατάλληλη για τροχούς με διάμετρο δίσκου από 115-125 mm. Διαθέτει ισχυρό ελατήριο ώστε..
28,95€
Χωρίς ΦΠΑ:23,35€
Η βεντούζα, από την εταιρία TAGRED, διαθέτει σώμα από ανθεκτικά υλικά και είναι σχεδιασμένη για μεταφορά στοιχείων με επίπεδη και λεία επιφάνεια, όπως γυαλί, παράθυρα, παράθυρα αυτοκινήτου, φύλλα λαμαρίνας, laminate, των οποίων το βάρος δεν υπερβαίνει τα 50 Kg. Το υψηλής ποιότητας καουτσούκ της βεντ..
3,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,19€
Ο γρασαδόρος χειρός, από την εταιρία TAGRED, χρησιμοποιείται για τη λίπανση υψηλής πίεσης μηχανικών στοιχείων όπως άξονες, μπουλόνια, έδρανα κλπ. Είναι ιδανικό για βαριά βιομηχανικά, οικοδομικά και γεωργικά μηχανήματα καθώς και για τη λίπανση των αυτοκινήτων.Η συσκευασία περιλαμβάνει:Τον ..
17,95€
Χωρίς ΦΠΑ:14,48€
Η γωνία, από την εταιρία TAGRED, είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, διαθέτει αλφάδι και σας επιτρέπει ακριβείς μετρήσεις και να ρυθμίσετε μεμονωμένα στοιχεία σε ορθή γωνία μεταξύ τους.Χαρακτηριστικά:Από αλουμίνιο Με αλφάδι Ακριβή σήμανση για κοπή γωνιών Για σχεδίαση παράλληλων γραμ..
5,95€
Χωρίς ΦΠΑ:4,80€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 169 (15 Σελ.)
Καλοκαιρινές Διακοπές - Αύγουστος 2022
Η αποθήκη και το τηλεφωνικό μας κέντρο, θα παραμείνουν κλειστά από την Τετάρτη10/08/2022 έως και το Σάββατο 20/08/2022 λόγω των καλοκαιρινών διακοπών.
Παραγγελίες που θα καταχωρηθούν σε αυτές τις ημερομηνίες, θα επεξεργασθούν την Δευτέρα 22/08/2022.
Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!