Μενου
Your Cart

TimelessTools

Ο μαγικός πίνακας, από την εταιρία TimelessTools, διαθέτει διάφανη επιφάνεια, η οποία φωτίζεται με φως όταν σχεδιάσετε πάνω της. Τα παιδιά μπορούν να σχεδιάσουν με τη βοήθεια των 6 διαφορετικών πρότυπων που υπάρχουν, με τα στένσιλ νέον που περιλαμβάνονται ή και χωρίς αυτά αναπτύσσοντας τη φαντασία τ..
14,95€
Χωρίς ΦΠΑ:12,06€
Η στήλη μπάνιου, από την εταιρία TimelessTools, διαθέτει 2 ράφια και 1 ντουλάπι στο κάτω μέρος για την αποθήκευση καθαριστικών ή καλλυντικών. Επιπρόσθετα, περιλαμβάνει θήκη για το χαρτί υγείας.Χαρακτηριστικά:2 ράφια 1 ντουλάπι στο κάτω μέρος Θήκη για χαρτί υγείας Ιδανικό για μικρούς..
49,95€
Χωρίς ΦΠΑ:40,28€
Το τηλεσκοπικό ράφι, από την εταιρία TimelessTools, είναι ιδανικό για το μπάνιο, την κουζίνα, το υπνοδωμάτιο, ακόμα και για το γκαράζ. Τοποθετείται εύκολα στις ντουλάπες και σε οποιοδήποτε μέρος, προσφέροντάς σας έναν επιπλέον χώρο αποθήκευσης για παπούτσια, ρούχα, αξεσουάρ, καθαριστικά ή εργαλεία. ..
23,95€
Χωρίς ΦΠΑ:19,31€
Το κρεβάτι για κατοικίδια, από την εταιρεία TimelessTools, είναι ιδανικό για την ξεκούραση, τη χαλάρωση και τον ύπνο του κατοικιδίου σας. Διαθέτει επιφάνεια από ύφασμα, που καθαρίζεται εύκολα και σκίαστρο, το οποίο προστατεύει το κατοικίδιό σας από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου.Χάρη στον υπερ..
79,95€
Χωρίς ΦΠΑ:64,48€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)