Μενου
Your Cart

VASAGLE

Η βιβλιοθήκη, από την εταιρία VASAGLE, σε σχήμα δέντρου, είναι κατασκευασμένη από μοριοσανίδες και διαθέτει 13 ράφια, στρογγυλεμένες γωνίες για την αποφυγή χτυπημάτων, 2 πίσω πάνελ και πλαϊνά πάνελ για ασφαλή κράτηση των βιβλίων.Προσοχή:Απαγορεύεται στα παιδιά να ανεβαίνουν ή να παίζουν με τ..
99,95€
Χωρίς ΦΠΑ:80,60€
Το βοηθητικό τραπεζάκι, από την εταιρία VASAGLE, διαθέτει βιομηχανικό σχεδιασμό με σταθερό σιδερένιο μεταλλικό πλαίσιο. Έχει 1 ξύλινο, ανθεκτικό ράφι, στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε περιοδικά, βιβλία ή άλλα διακοσμητικά αντικείμενα. Επιπλέον διαθέτει 1 ξύλινο, ευρύχωρο ντουλάπι για να οργανώσετε..
84,95€
Χωρίς ΦΠΑ:68,51€
Το βοηθητικό τραπεζάκι, από την εταιρία VASAGLE, διαθέτει βιομηχανικό σχεδιασμό με σταθερό μεταλλικό πλαίσιο από ατσάλι. Διαθέτει 2 ράφια από MDF ξύλο και περικλείεται από μεταλλικό πλέγμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τραπεζάκι δίπλα στον καναπέ ή ως κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι.Η συσκευασία περιλ..
79,95€
Χωρίς ΦΠΑ:64,48€
Το βοηθητικό τραπεζάκι, από την εταιρία VASAGLE, διαθέτει βιομηχανικό σχεδιασμό με σταθερό σιδερένιο μεταλλικό πλαίσιο. Έχει 2 ξύλινα, ανθεκτικά ράφια, στα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε περιοδικά, βιβλία ή άλλα διακοσμητικά αντικείμενα. Επιπλέον διαθέτει 1 ξύλινο, ευρύχωρο ντουλάπι για να οργανώσετ..
84,95€
Χωρίς ΦΠΑ:68,51€
Το βοηθητικό τραπεζάκι, από την εταιρία VASAGLE, διαθέτει βιομηχανικό σχεδιασμό με σταθερό σιδερένιο μεταλλικό πλαίσιο. Έχει 2 ξύλινα, ανθεκτικά ράφια, στα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε περιοδικά, βιβλία ή άλλα διακοσμητικά αντικείμενα. Επιπλέον διαθέτει 1 υφασμάτινο, ευρύχωρο συρτάρι για να οργανώ..
49,95€
Χωρίς ΦΠΑ:40,28€
Το βοηθητικό τραπεζάκι, από την εταιρία VASAGLE, διαθέτει retro σχεδιασμό με σκελετό από ανθεκτικό ατσάλι και επιφάνεια από σκληρυμένο γυαλί, που αντέχει βάρος έως 40 Kg. Επιπρόσθετα, έχει ρυθμιζόμενα πόδια για να προσαρμόζεται σε όλα τα δάπεδα.Η συσκευασία περιλαμβάνει:Το τραπέζι Τα αξ..
49,95€
Χωρίς ΦΠΑ:40,28€
Το βοηθητικό τραπεζάκι, από την εταιρία VASAGLE, διαθέτει μεταλλικό πλαίσιο από ατσάλι, επιφάνεια από μοριοσανίδες σε ρουστίκ καφέ απόχρωση και 1 επιπλέον επίπεδο στο κάτω μέρος, από μοριοσανίδες εξίσου. Επιπρόσθετα, έχει ρυθμιζόμενα πόδια για να προσαρμόζεται σε όλες τα δάπεδα και είναι ιδανικό για..
59,95€
Χωρίς ΦΠΑ:48,35€
Το βοηθητικό τραπεζάκι, από την εταιρία VASAGLE, διαθέτει βιομηχανικό σχεδιασμό με μεταλλικό σκελετό από ατσάλι και επιφάνεια από μοριοσανίδες σε ρουστίκ καφέ απόχρωση. Επιπρόσθετα, στο κάτω μέρος περιλαμβάνει 1 συρμάτινο αποθηκευτικό καλάθι και ρυθμιζόμενα πόδια για να προσαρμόζεται σε όλες τα δάπε..
64,95€
Χωρίς ΦΠΑ:52,38€
Το βοηθητικό τραπεζάκι, από την εταιρία VASAGLE, διαθέτει βιομηχανικό σχεδιασμό με μεταλλικό σκελετό από ατσάλι. Στο κάτω μέρος έχει ράφι από ατσάλινο πλέγμα, ρυθμιζόμενα πόδια για να προσαρμόζεται σε όλα τα πατώματα και προστατευτικά τακάκια για να αποφεύγονται οι γρατζουνιές.Χαρακτηριστικά: ..
39,95€
Χωρίς ΦΠΑ:32,22€
Το βοηθητικό τραπεζάκι, από την εταιρία VASAGLE, διαθέτει βιομηχανικό σχεδιασμό με σιδερένιο σκελετό από ατσάλι και επιφάνεια από σκληρυμένο γυαλί. Επιπρόσθετα, έχει 1 συρτάρι από μοριοσανίδες σε ρουστίκ καφέ απόχρωση και ρυθμιζόμενα πόδια για να προσαρμόζεται σε όλες τα δάπεδα και είναι ιδανικό για..
99,95€
Χωρίς ΦΠΑ:80,60€
Η γωνιακή ραφιέρα, από την εταιρία VASAGLE, διαθέτει μεταλλική στιβαρή κατασκευή με βιομηχανικό σχεδιασμό, κατάλληλη για το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο και το γραφείο. Διαθέτει 5 ράφια από ανθεκτικό ξύλο και 4 πόδια με προστατευτικά καλύμματα στο κάτω μέρος, τα 2 εκ των οποίων είναι ρυθμιζόμενα για να εξ..
64,95€
Χωρίς ΦΠΑ:52,38€
Η γωνιακή ραφιέρα από την εταιρία VASAGLE, είναι κατασκευασμένη από μοριαοσανίδες με καπλαμά μελαμίνης, ανθεκτική στις γρατζουνιές και στις φθορές. Διαθέτει 4 ράφια και είναι ιδανική για βιβλία, φυτά και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα.Η συσκευασία περιλαμβάνει:Τη βιβλιοθήκη Τα αξεσουάρ σ..
54,95€
Χωρίς ΦΠΑ:44,31€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 137 (12 Σελ.)
Καλοκαιρινές Διακοπές - Αύγουστος 2022
Η αποθήκη και το τηλεφωνικό μας κέντρο, θα παραμείνουν κλειστά από την Τετάρτη10/08/2022 έως και το Σάββατο 20/08/2022 λόγω των καλοκαιρινών διακοπών.
Παραγγελίες που θα καταχωρηθούν σε αυτές τις ημερομηνίες, θα επεξεργασθούν την Δευτέρα 22/08/2022.
Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!