Μενου
Your Cart

Vinsetto

Η καρέκλα gaming από την εταιρεία Vinsetto είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά και εξαιρετικά ανθεκτική.Διαθέτει σκελετό από ατσάλι, επιφάνεια από οικολογικό δέρμα και στρώμα σφουγγαριού, το οποίο αυξάνει σημαντικά την άνεση της χρήσης. Ο εργονομικός σχεδιασμός της και η ψηλή της πλά..
199,95€
Χωρίς ΦΠΑ:161,25€
Η καρέκλα gaming, από την εταιρία Vinsetto, διαθέτει επιφάνεια από οικολογικό δέρμα και εργονομικό κάθισμα με γέμιση σφουγγαριού, προσφέροντας άνεση ακόμα και για πολλές ώρες παιχνιδιού. Διαθέτει συρόμενο υποπόδιο και 2 ανατομικά μαξιλαράκια για το κεφάλι και την μέση, με ιμάντες που δένουν στην πλά..
219,95€
Χωρίς ΦΠΑ:177,38€
Η καρέκλα gaming, από την εταιρία Vinsetto, διαθέτει επιφάνεια από οικολογικό δέρμα και κάθισμα με γέμιση σφουγγαριού, προσφέροντας άνεση ακόμα και για πολλές ώρες παιχνιδιού. Διαθέτει συρόμενο υποπόδιο και 2 ανατομικά μαξιλαράκια για το κεφάλι και την μέση, με ιμάντες που δένουν στην πλάτη της καρέ..
209,95€
Χωρίς ΦΠΑ:169,31€
Η καρέκλα gaming, από την εταιρία Vinsetto, διαθέτει επιφάνεια από οικολογικό δέρμα και κάθισμα με γέμιση σφουγγαριού, προσφέροντας άνεση ακόμα και για πολλές ώρες παιχνιδιού. Διαθέτει υποπόδιο και 2 ανατομικά μαξιλαράκια για το κεφάλι και την μέση για μεγαλύτερη άνεση.Η καρέκλα, είναι εξοπλισμέ..
229,95€
Χωρίς ΦΠΑ:185,44€
Η καρέκλα gaming, από την εταιρία Vinsetto, διαθέτει επιφάνεια από οικολογικό δέρμα και κάθισμα με γέμιση σφουγγαριού, προσφέροντας άνεση ακόμα και για πολλές ώρες παιχνιδιού. Διαθέτει υποπόδιο και 2 ανατομικά μαξιλαράκια για το κεφάλι και την μέση για μεγαλύτερη άνεση.Η καρέκλα, είναι εξοπλισμέ..
229,95€
Χωρίς ΦΠΑ:185,44€
Η καρέκλα gaming, από την εταιρία Vinsetto, διαθέτει επιφάνεια από οικολογικό δέρμα και κάθισμα με γέμιση σφουγγαριού, προσφέροντας άνεση ακόμα και για πολλές ώρες παιχνιδιού. Διαθέτει συρόμενο υποπόδιο και 2 ανατομικά μαξιλαράκια για το κεφάλι και την μέση. Το ύψος της μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 12..
199,95€
Χωρίς ΦΠΑ:161,25€
Η καρέκλα gaming, από την εταιρία Vinsetto, διαθέτει επιφάνεια από οικολογικό δέρμα και εργονομικό κάθισμα bucket με γέμιση αφρώδους υλικού, προσφέροντας άνεση ακόμα και για πολλές ώρες παιχνιδιού. Διαθέτει πτυσσόμενο υποπόδιο και 2 ανατομικά μαξιλαράκια για το κεφάλι και την μέση.Η καρέκλα, είν..
239,95€
Χωρίς ΦΠΑ:193,51€
Η καρέκλα gaming, από την εταιρία Vinsetto, διαθέτει επιφάνεια από οικολογικό δέρμα και κάθισμα με γέμιση σφουγγαριού, προσφέροντας άνεση ακόμα και για πολλές ώρες παιχνιδιού. Διαθέτει συρόμενο και αφαιρούμενο υποπόδιο και 2 ανατομικά και αφαιρούμενα μαξιλαράκια για το κεφάλι και τη μέση. Το ύψος τη..
199,95€
Χωρίς ΦΠΑ:161,25€
Η καρέκλα γραφείου, από την εταιρεία Vinsetto, παρέχει τη μέγιστη άνεση σε όσους περνάνε πολλές ώρες στο γραφείο. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά και εξαιρετικά ανθεκτική. Καλύπτεται από βελούδινο αφρώδες υλικό, με το πίσω μέρος να ξαπλώνει έως και 130°.Η καρέκλα, προσφέρει μασάζ..
249,95€
Χωρίς ΦΠΑ:201,57€
Το ντουλάπι αποθήκευσης, από την εταιρία Vinsetto, είναι ιδανικό για να διατηρείτε τα αντικείμενα ασφαλή στο γραφείο, το γκαράζ ή το συνεργείο. Κατασκευασμένο από ατσάλι ψυχρής έλασης, ανθεκτικό στην υγρασία. Με 2 πόρτες και 4 ράφια για να καλύψουν όλες τις ανάγκες. Εξοπλισμένο με κλειδαριά για μέγι..
119,95€
Χωρίς ΦΠΑ:96,73€
Το έπιπλο γραφείου από την εταιρεία Vinsetto είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας μοριοσανίδες και αποτελεί την ιδανική λύση για την οργάνωση του γραφείου σας. Διαθέτει 2 ευρύχωρα ντουλάπια με μεταλλικές πόρτες και μια μεγάλη άνω επιφάνεια ώστε να σας προσφέρει άφθονο αποθηκευτικό χώρο  για να ..
69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:56,41€
Το καβαλέτο ζωγραφικής, από την εταιρία Vinsetto, είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ξύλο οξιάς για να εξασφαλίσει τη μέγιστη σταθερότητα και αντοχή. Με δίσκο αποθήκευσης βάθους 6 cm και πλάτους 38.5 cm, μπορείτε να τοποθετήσετε όλα τα έργα σας στη σωστή θέση.Το καβαλέτο μπορεί να κρατήσε..
79,95€
Χωρίς ΦΠΑ:64,48€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)