Μενου
Your Cart

Wintem

Το mini αερόθερμο, από την εταιρία Wintem, χάρη στην ειδική τεχνολογία κεραμικής θέρμανσης, προσφέρει μια ταχύτερη, ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη μέθοδο θέρμανσης. Ο ενσωματωμένος θερμοστάτης έχει ισχύ 500 W, διατηρώντας παράλληλα χαμηλή την κατανάλωση ενέργειας. Η προστασία υπερθέρμανσης και η..
24,95€
Χωρίς ΦΠΑ:20,12€
Ο αφυγραντήρας - καθαριστής αέρα, από την εταιρία Wintem, είναι ιδανικός για γρήγορη και αποτελεσματική αφαίρεση υγρασίας και μούχλας από τον αέρα. Κατάλληλος για μικρά και μεσαία περιβάλλοντα όπως κουζίνες, γκαράζ, υπνοδωμάτια, μπάνια, κελάρια, ντουλάπες και οποιονδήποτε άλλο κλειστό χώρο που υπόκε..
89,95€
Χωρίς ΦΠΑ:72,54€
Η θερμάστρα, από την εταιρία Wintem, είναι εξοπλισμένη με LED εφέ φλόγας, που προσομοιώνει τη φωτιά του τζακιού. Διαθέτει λειτουργία περιστροφής για ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας και 2 διαφορετικά ρυθμιζόμενα επίπεδα θέρμανσης με 750 και 1500 W. Είναι ιδανική για χώρους έως 40 m² και έχει αυτόματο ..
49,95€
Χωρίς ΦΠΑ:40,28€
Η ηλεκτρική κουβέρτα, από την εταιρία Wintem, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μια κανονική κουβέρτα ή να ρυθμίσετε την ιδανική θερμοκρασία για να απολαύσετε μια ευχάριστη ζεστασιά μετά από λίγα λεπτά. Με αντιολισθητικό σχεδιασμό, μπορείτε να την τοποθετήσετε μεταξύ του στρώματος και του καλύμματος για ..
49,95€
Χωρίς ΦΠΑ:40,28€
Η ζώνη, από την εταιρία Wintem, διατηρεί μια μέγιστη θερμοκρασία 75 ° C και επαναφορτίζεται σε λιγότερο από 10 λεπτά, διατηρώντας τη θερμότητα για περίπου 3 ώρες. Χάρη στην πρακτική ταινία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την περιοχή της κοιλιάς, την πλάτη και οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος. Χάρη σ..
24,95€
Χωρίς ΦΠΑ:20,12€
Ο θερμοπομπός, από την εταιρία Wintem, διαθέτει πρόσοψη από γυαλί ασφαλείας, ανθεκτική στις γρατζουνιές και ιδιαίτερα εύκολη στον καθαρισμό. Ενεργοποιείται και ελέγχεται απευθείας μέσω ενός ενσωματωμένου συστήματος αφής, το οποίο βρίσκεται κάτω από την οθόνη LCD. Όταν επιτευχθεί η προκαθορισμένη θερ..
119,95€
Χωρίς ΦΠΑ:96,73€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)