Μενου
Your Cart

Zipro

Το δάπεδο, από την εταιρία Zipro, είναι ιδανικό για την απορρόφηση κραδασμών και ήχων κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Κατάλληλο για πιλάτες, γιόγκα και ως προστατευτικό στρώμα για εξοπλισμό όπως διάδρομοι και ποδήλατα. Όταν διπλώνεται δημιουργεί ένα μεγάλο χώρο για προπόνηση.Το δάπεδο έχει πάχο..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:16,09€
Το δάπεδο, από την εταιρία Zipro, είναι ιδανικό για την απορρόφηση κραδασμών και ήχων κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Κατάλληλο για πιλάτες, γιόγκα και ως προστατευτικό στρώμα για εξοπλισμό όπως διάδρομοι και ποδήλατα. Όταν διπλώνεται δημιουργεί ένα μεγάλο χώρο για προπόνηση.Το δάπεδο έχει πάχο..
15,95€
Χωρίς ΦΠΑ:12,86€
Ο διάδρομος γυμναστικής Start, από την εταιρία Zipro, σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη τους λάτρεις της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης από το σπίτι. Χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις του, το χαμηλό βάρος, την αναδιπλούμενη επιφάνεια τρεξίματος και τους ειδικούς τροχούς μεταφοράς, ο διάδρομος ταιριάζει α..
599,95€
Χωρίς ΦΠΑ:483,83€
Το ηλεκτρομαγνητικό ελλειπτικό Heat, από την εταιρία Zipro, είναι ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνετε σε εξαιρετική κατάσταση. Εμπλέκει τους μύες ολόκληρου του σώματος κατά τη διάρκεια της άσκησης, γι 'αυτό μια προπόνηση έχει διάφορους στόχους - βελτίωση της κατάστασης, ενίσχυση των μυών, καύσ..
449,95€
Χωρίς ΦΠΑ:362,86€
Οι λαβές Push Up από την εταιρεία Zipro είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές για την τόνωση του άνω μέρους του σώματος, καθώς ενισχύουν και τονώνουν το στήθος, τους βραχίονες, τους ώμους, την πλάτη και τους κοιλιακούς. Xαρίζoυν μία πιο φυσική κίνηση των χεριών και των ώμων ασκώντας έτσι λιγότερη πίεση στ..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Το μαγνητικό ελλειπτικό Burn Gold, από την εταιρία Zipro, σας δίνει τη δυνατότητα να εξασκηθείτε στο σπίτι σας, όπου αισθάνεστε σίγουροι και άνετα. Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του, δεν απαιτεί πολύ χώρο και ενώ ασκείστε σε αυτό, θα ενισχύσετε όλους τους μύες, θα χάσετε περιττά κιλά και θα βελτιώσ..
269,95€
Χωρίς ΦΠΑ:217,70€
Το μαγνητικό ελλειπτικό Hulk, από την εταιρία Zipro, είναι μια εξαιρετική συσκευή γυμναστικής, καθώς ενισχύετε τους πιο σημαντικούς μύες και ταυτόχρονα, βελτιώνετε το καρδιαγγειακό σας σύστημα και τη συνολική φυσική σας κατάσταση.Οι τακτικές προπονήσεις με το ελλειπτικό Hulk, θα βελτιώσουν τη φυ..
389,95€
Χωρίς ΦΠΑ:314,48€
Το μαγνητικό ελλειπτικό Hulk RS, από την εταιρία Zipro, προσφέρει μια γενική προπόνηση ανάπτυξης που εμπλέκει τους μύες ολόκληρου του σώματος. Είναι ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο για την οικοδόμηση της φυσικής κατάστασης, το αδυνάτισμα του σώματός σας και τη βελτίωση της γενικής φυσικής κατάσταση..
399,95€
Χωρίς ΦΠΑ:322,54€
Το καθιστό ποδήλατο Vision, από την εταιρία Zipro, είναι η καλύτερη απάντηση στο ερώτημα πώς να προπονείστε τακτικά με στατικό ποδήλατο, χωρίς να υπερφορτώνετε τη σπονδυλική σας στήλη. Εξοπλισμένο με μεγάλη σέλα και άνετη πλάτη, παρέχει εξαιρετική άνεση και αποτελεσματικότητα προπόνησης, ίση με αυτή..
249,95€
Χωρίς ΦΠΑ:201,57€
Το ποδήλατο Beat, από την εταιρία Zipro, είναι ένα σταθερό ποδήλατο γυμναστικής με σύστημα μαγνητικής αντίστασης, με το οποίο μπορείτε να κάνετε μια ευχάριστη και αποτελεσματική προπόνηση, στις άνετες συνθήκες του σπιτιού σας. Η προσαρμογή της αντίστασης γίνεται χρησιμοποιώντας ένα κουμπί στη στήλη...
189,95€
Χωρίς ΦΠΑ:153,19€
Το ποδήλατο Beat RS, από την εταιρία Zipro, είναι ένα σταθερό ποδήλατο γυμναστικής με σύστημα μαγνητικής αντίστασης, με το οποίο μπορείτε να κάνετε μια ευχάριστη και αποτελεσματική προπόνηση, στις άνετες συνθήκες του σπιτιού σας. Η προσαρμογή της αντίστασης γίνεται χρησιμοποιώντας ένα κουμπί στη στή..
199,95€
Χωρίς ΦΠΑ:161,25€
Το ποδήλατο Drift, από την εταιρία Zipro, είναι ένα σταθερό ποδήλατο γυμναστικής με σύστημα μαγνητικής αντίστασης, με το οποίο μπορείτε να κάνετε μια ευχάριστη και αποτελεσματική προπόνηση, στις άνετες συνθήκες του σπιτιού σας. Η προσαρμογή της αντίστασης γίνεται χρησιμοποιώντας ένα κουμπί στη στήλη..
179,95€
Χωρίς ΦΠΑ:145,12€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 31 (3 Σελ.)