Μενου
Your Cart

Zipro

Η βάση ανάρτησης από την εταιρεία Zipro είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ατσάλι, με επικάλυψη βαφής για εξαιρετική ανθεκτικότητα στη διάβρωση και τη σκουριά. Μπορεί να τοποθετηθεί στην οροφή ή τον τοίχο και χάρη στη μεγάλη διάμετρο της εγγυάται τη μέγιστη σταθερότητα. Είναι ιδανική για την ..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Το δάπεδο, από την εταιρία Zipro, είναι ιδανικό για την απορρόφηση κραδασμών και ήχων κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Κατάλληλο για πιλάτες, γιόγκα και ως προστατευτικό στρώμα για εξοπλισμό όπως διάδρομοι και ποδήλατα. Όταν διπλώνεται δημιουργεί ένα μεγάλο χώρο για προπόνηση.Το δάπεδο έχει πάχο..
18,95€
Χωρίς ΦΠΑ:15,28€
Το δάπεδο, από την εταιρία Zipro, είναι ιδανικό για την απορρόφηση κραδασμών και ήχων κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Κατάλληλο για πιλάτες, γιόγκα και ως προστατευτικό στρώμα για εξοπλισμό όπως διάδρομοι και ποδήλατα. Όταν διπλώνεται δημιουργεί ένα μεγάλο χώρο για προπόνηση.Το δάπεδο έχει πάχο..
18,95€
Χωρίς ΦΠΑ:15,28€
Το σχοινάκι προπόνησης, από την εταιρία Zipro, είναι ιδανικό για εντατική προπόνηση ταχύτητας και συντονισμού, ενίσχυση των μυών των ποδιών και προθέρμανση πριν από την πραγματική προπόνηση. Είναι κατασκευασμένο από δέρμα υψηλής ποιότητας, το οποίο είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στην τριβή. Η γραμμή είν..
5,95€
Χωρίς ΦΠΑ:4,80€
Ο διάδρομος γυμναστικής Start, από την εταιρία Zipro, σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη τους λάτρεις της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης από το σπίτι. Χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις του, το χαμηλό βάρος, την αναδιπλούμενη επιφάνεια τρεξίματος και τους ειδικούς τροχούς μεταφοράς, ο διάδρομος ταιριάζει α..
609,95€
Χωρίς ΦΠΑ:491,90€
Ο διάδρομος γυμναστικής Lite, από την εταιρία Zipro, είναι ένας συμπαγής διάδρομος, με αναδιπλούμενο σχεδιασμό. Μετά την προπόνηση, διπλώστε τη λαβή και τοποθετήστε τον κάτω από το κρεβάτι. Ταιριάζει σχεδόν οπουδήποτε, γιατί το ύψος του μετά το δίπλωμα είναι μόνο 15 cm.Ο διάδρομος, έχει μεγάλη κ..
369,95€
Χωρίς ΦΠΑ:298,35€
Το ηλεκτρομαγνητικό ελλειπτικό Dunk, από την εταιρία Zipro, σας επιτρέπει να χτίσετε, να διατηρήσετε ή να βελτιώσετε το σώμα σας με άνεση και γρήγορα, στην άνεση του σπιτιού σας. Σας δίνει τη δυνατότητα να ενισχύσετε τους μύες ολόκληρου του σώματος, να κάψετε θερμίδες και να απαλλαγείτε από το υπερβ..
689,95€
Χωρίς ΦΠΑ:556,41€
Οι λαβές Push Up από την εταιρεία Zipro είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές για την τόνωση του άνω μέρους του σώματος, καθώς ενισχύουν και τονώνουν το στήθος, τους βραχίονες, τους ώμους, την πλάτη και τους κοιλιακούς. Xαρίζoυν μία πιο φυσική κίνηση των χεριών και των ώμων ασκώντας έτσι λιγότερη πίεση στ..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Το μαγνητικό ελλειπτικό Burn Gold, από την εταιρία Zipro, σας δίνει τη δυνατότητα να εξασκηθείτε στο σπίτι σας, όπου αισθάνεστε σίγουροι και άνετα. Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του, δεν απαιτεί πολύ χώρο και ενώ ασκείστε σε αυτό, θα ενισχύσετε όλους τους μύες, θα χάσετε περιττά κιλά και θα βελτιώσ..
299,95€
Χωρίς ΦΠΑ:241,90€
Το μαγνητικό ελλειπτικό Hulk, από την εταιρία Zipro, είναι μια εξαιρετική συσκευή γυμναστικής, καθώς ενισχύετε τους πιο σημαντικούς μύες και ταυτόχρονα, βελτιώνετε το καρδιαγγειακό σας σύστημα και τη συνολική φυσική σας κατάσταση.Οι τακτικές προπονήσεις με το ελλειπτικό Hulk, θα βελτιώσουν τη φυ..
399,95€
Χωρίς ΦΠΑ:322,54€
Το μαγνητικό ελλειπτικό Shox, από την εταιρία Zipro, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε ή να χτίσετε τη φυσική σας κατάστασή, να κάψετε το περιττό σωματικό λίπος και να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά και κυρίως να χρησιμοποιήσετε όλο το σώμα σας για προπόνηση.Το ελλειπτικό, χρησιμοποιεί σύστημα μαγν..
269,95€
Χωρίς ΦΠΑ:217,70€
Το ποδήλατο Beat, από την εταιρία Zipro, είναι ένα σταθερό ποδήλατο γυμναστικής με σύστημα μαγνητικής αντίστασης, με το οποίο μπορείτε να κάνετε μια ευχάριστη και αποτελεσματική προπόνηση, στις άνετες συνθήκες του σπιτιού σας. Η προσαρμογή της αντίστασης γίνεται χρησιμοποιώντας ένα κουμπί στη στήλη...
199,95€
Χωρίς ΦΠΑ:161,25€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 34 (3 Σελ.)